Skip to main content
test
Elinkeinokehittäjä - Siikalatvan kunta

Sudenrohkea Siikalatvan kunta Suomen keskipisteessä etsii toistaiseksi voimassa olevaa työsuhteeseen yritysmyönteistä ja rohkeaa elinkeinokehittäjää!

Elinkeinokehittäjä vastaa kunnan elinkeinorakenteen vahvistamisesta tukemalla yritysten uuden yritystoiminnan syntyä, nykyisten yritysten kasvua ja kehittymistä. Elinkeinokehittäjä toimii kunnan organisaatossa poikkihallinnollisesti huolehtien kunnan yritysystävällisestä toiminnasta ja elinvoiman kasvattamiseen tähtäävistä toimista kaikilla toimialoilla strategian mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva koulutus. Katsomme eduksi elinkeinoelämän tuntemuksen. Siikalatvalla ja sen talousalueella on monipuolinen yrityskenttä sekä kehitysmyönteiset työkaverit ja luottamushenkilöt. Olet etsimämme henkilö, jos tykkäät ideoida sekä toteuttaa ja osaat toimia erilaisten yritysten ja ihmisten parissa. Sinulla on luova ote, hyvä kirjallinen ilmaisu ja näet asioissa myös markkinoinnin näkökulmat.

Elinkeinokehittäjän keskeiset tehtävät ovat:
- Kilpailukykyisen toimintaympäristön rakentaminen yrityksille yhteistyössä kunnan eri palvelualueiden ja sidosryhmien kanssa
- Yhteistyöverkostojen rakentaminen ja ylläpito
- Yhteydenpito yrityksiin ja yhteistyön kehittäminen
- Toimivien ja uusien yrityksien neuvonta
- Uuden yritystoiminnan syntymisen edistäminen ja yrityshankinta
- Yritysalueiden ja tonttien markkinointi ja kunnan tunnettavuuden lisääminen yhdessä viestinnän kanssa
- Kunnan elinvoiman ja yritysystävällisyyden edistäminen
- Elinkeino-ohjelman päivittäminen
- Muut kunnanjohtajan määräämät tehtävät

Tehtävä alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Siikalatvan kunta on savuton työpaikka.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään Kuntarekryn kautta (kuntarekry.fi) 12.8.2022 klo 15.00 mennessä.
Työavain 454909.

Lisätietoja

http://www.siikalatva.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kunnanhallituksen puheenjohtaja Seija Junno 040 5578801 ja kunnanjohtaja Pirre Seppänen (4.8.-12.8.) 044 511 8400.

Lisätietoja

Siikalatvan kunta

Siikalatvan kunta sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, maantieteellisesti Suomen keskipisteessä. Siikalatvan kunta on perustettu 1.1.2009 lakkautettujen Kestilän, Piippolan, Pulkkilan ja Rantsilan kuntien tilalle.

Siikalatva on rohkeitten ihmisten ja ideoiden tyyssija, kunnassamme on neljä elinvoimaista kylää ja rohkeutta tarttua hullunkin kuuloisiin ideoihin. Siikalatvan kunnanvaltuusto on määrittänyt arvot, joihin kuntamme toiminta tukeutuu. Arvomme ovat: Yhteen hiileen, Hullut ideat, Oppimisen ilo ja Teot ratkaisee.


Osoite: Pulkkilantie 4, 92600 Pulkkila

Rekommenderade jobb