Skip to main content
test
Elinkeinopäällikkö - Heinolan kaupunki

Haemme Heinolan kaupungin elinvoimatoimialalle elinkeinopäällikköä.

Heinolan kaupungin elinvoimatoimialalla työskentelee noin 80 alan ammattilaista. Elinvoimatoimialaan kuuluvat elinkeinopalvelut, kaupunkisuunnittelu, kiinteistö- ja mittauspalvelut, kulttuuripalvelut ja työllisyyspalvelut.

Edellisen elinkeinopäällikön siirtyessä elinvoimajohtajaksi, haemme nyt elinvoimajohtajan työpariksi elinkeinopäällikköä vakinaiseen virkaan.

Kelpoisuusvaatimuksina elinkeinopäällikön virkaan on ensisijaisesti kaupallinen korkeakoulututkinto ja toissijaisesti muu soveltuva korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys ja monipuolinen kokemus elinkeinopalvelut -palvelualueen tehtävistä, käytännön projektityö- ja hanketoimintakokemus sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Valinnassa arvostetaan ja eduksi luetaan yrittäjyyskokemus, ratkaisukeskeinen ja tuloksellinen toimintaote, hyvät yhteistyö-, neuvottelu-, vuorovaikutus- javerkostoitumistaidot, kyky ja näkemyksellisyys kehittää yritysten toimintaympäristöä, invest in-toimintaa ja yrityspalveluita.

Elinkeinopäällikkö toimii elinkeinopalvelualueen palvelualuejohtajana.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuaika elinkeinopäällikön virkaan päättyy perjantaina 1.7. klo 16:00. Hakemukset pyydetään toimittamaan Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta.

Aloitamme hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Tule rakentamaan kanssamme pienen kaupungin isoa elämää!

Lisätietoja

http://www.heinola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa elinvoimajohtaja Liisa Koski-Lukkari p. 044 797 6230
keskiviikkoisin klo 13-14, torstaisin ja perjantaisin klo klo 14-16.

Lisätietoja

Heinolan kaupunki, Elinvoima

Heinolan kaupunki on olemassa asukkaitaan varten. Rakennamme kaupunkiamme yhdessä 1274 ammattilaisen voimin. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Pieni kaupunki, iso elämä


Osoite: Torikatu 8, 18100 Heinola

Rekommenderade jobb