Skip to main content
test

Me luomme Rautavaaralla luonnollisen hyvää elämää tuomalla yhteen luonnon mahdollisuudet ja hyvän elämän edellytykset - Olemme luonnollisen hyvän elämän edelläkävijöitä.

Haemme

ELINVOIMAJOHTAJAA (teknistä johtajaa) vakituiseen virkasuhteeseen

Elinvoimajohtaja toimii elinvoimapalvelujen palvelualuejohtajana ja vastaa palvelualueen toiminnasta, taloudesta ja kehittämisestä. Alkuvuonna 2023 tehtävässä organisaatiouudistuksessa tulemme muuttamaan elinvoimajohtajan viran teknisen johtajan viraksi, johon tuleva viranhaltija siirretään.

Tekninen toimi sisältää lupa- ja viranomaispalvelut, kunnan tilakeskuksen, vesilaitoksen sekä ruoka- ja siivouspalvelut. Elinvoimajohtaja (tekninen johtaja) on kunnan johtoryhmän jäsen sekä tekniseksi lautakunnaksi muutettavan elinvoimalautakunnan esittelijä.

Viran kelpoisuusehtona ovat virkaan soveltuva korkeakoulututkinto mielellään tekniseltä alalta sekä riittävä kokemus toimialan esimiestehtävistä ja johtamisesta. Eduksi katsomme kunta-alan tuntemuksen sekä osaamisen kiinteistöjen ylläpidosta ja julkisista hankinnoista. Lisäansiona näemme osaamisen kaavoituksesta sekä kehityshankkeiden johtamisesta. Arvostamme aktiivista kehittämisotetta, innovatiivisuutta, ongelmanratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa tukenasi on kuntatyön ammattilaisista koostuva motivoitunut ja nuorekas kunnan johtoryhmä. Työtä on mahdollista tehdä myös osin etänä ja käytössäsi on modernit sähköiset työkalut.

Valinnassa voidaan käyttää ulkoista soveltuvuusarviointia. Palkkaus on TS:n mukainen perustuen työn vaativuuteen. Lopullinen tehtävänkuvaus ja työn vaativuus räätälöidään virkaan valittavan henkilön osaamisen ja soveltuvuuden perusteella.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Hakemukset pyydämme toimittamaan Kuntarekry -palvelun kautta 11.12.2022 mennessä. Haastattelut järjestetään 19.-20.12.2022. Työ- ja opiskelutodistukset pyydetään ottamaan haastatteluun mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

_______

Tiesithän, että meillä Rautavaaran kunnassa tarjotaan henkilöstölle muun muassa seuraavia henkilöstöetuja:
- Lakisääteistä laajempaa työterveyshuoltoa
- Lyhytaikaista majoitusta luontoisetuna
- Mahdollisuutta vuokrata kalustettu asunto ennaltasovitun ajanjakson ajaksi
- TYHY-toimintaa, kuten viikoittaista työpaikkaliikuntaa ja ePassi Flex
- Tuettua työpaikkaruokailua ja vuosittainen jouluruokailu

_______

Lisätietoja

http://www.rautavaara.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tietoa tehtävästä ja sen sisällöstä:
Kunnanjohtaja Henri Ruotsalainen, puh. 040 860 8180, henri.ruotsalainen@rautavaara.fi
Yleistä tietoa työpaikasta:
Henkilöstösihteeri Nina Hilonen, puh. 044 452 5711, nina.hilonen@rautavaara.fi

Lisätietoja

Rautavaaran kunta, Elinvoimapalvelut

Meillä täällä Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Olemme pieni ja vireä noin 1500 asukkaan kunta Itä-Suomessa, Pohjois-Savon maakunnan koillisosassa, Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla. Naapurikuntiamme ovat Kuopio, Nurmes, Juuka, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Sotkamo. Kunnassamme työskentelee noin 150 työntekijää erilaisissa työ- ja virkatehtävissä ja etsimme aika ajoin uusia osaajia kehittyvään joukkoomme.


Osoite: Koulutie 1, 73900 Rautavaara

Rekommenderade jobb