Skip to main content
test
Elinvoimakoordinaattori - Ikaalisten kaupunki

Ikaalisten kaupungin kehittämisyhtiö etsii uutta työntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Työ alkaa syyskuussa 2022 tai viimeistään 1.10.2022.

Kehittämisyhtiö on 100% Ikaalisten kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2021 n. 1,2 miljoonaa €. Yhtiön hallitus koostuu paikallisista yrittäjistä sekä yritysten ja oppilaitosten edustajista.

Kehittämisyhtiössä vastaamme kaupungin veto- ja pitovoimaisuuden edistämisestä. Työnsarkaa on mm. kunta-, matkailu-, asukas-, tonttimarkkinointi - osaavan työvoiman saatavuuden varmistamisesta puhumattakaan. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitamme ovat paikalliset yritykset, kaikki yritysten sidosryhmät ja muut paikalliset sekä alueelliset toimijat. Yrityksille tarjoamme kattavasti palveluita yrityksen elinkaaren eri vaiheissa - aina yritystoiminnan aloittamisesta, kehittämiseen, kasvuun ja lopulta siitä luopumiseen.

Lisäksi tällä hetkellä kehittämisyhtiön vastuulla on myös Toivolansaari Campingin pyörittäminen kesäkaudella, Mökkiavain-vuokramökkien välityspalvelu sekä kauppakeskus Kompin markkinointi.

Kaupunkiorganisaatiossa kehittämisyhtiö toimii poikkitoimialaisesti ja tavoitteena on tehdä läheistä yhteistyötä kaikkien kaupunkiorganisaation toimialojen kanssa - kuntalaisten parhaaksi sekä kylillä että keskustaajamassa.

Uuden henkilön työtehtävien keskiössä tulee olemaan viisi asiaa:

1. Olet Veli-Matin kanssa mukana aloittavien ja toimivien yrittäjien innostamisessa, sparrauksessa ja ohjauksessa yritysten elinkaaren eri vaiheissa. Perehdytämme, opastamme ja koulutamme lisää tarvittaessa.

2. Tuet Sirpan ja yhdessä koko työyhteisön kanssa oppilaitos- ja yritysyhteistyön monipuolista kehittämistä. Tutustutamme paikallisiin yrityksiin ja yrittäjiin sekä oppilaitosten keskeisiin toimijoihin.

3. Suunnittelet ja toteutat yhteistyössä Teijan, tiimin ja kaupunkiorganisaation henkilöiden kanssa mm. somenäkyvyyttä, markkinointia ja mainontaa, erilaisia tapahtumia eli aktiivista ja monipuolista kuntamarkkinointia.

4. Olet toteuttamassa kehityshankkeiden suunnittelua, kirjoittamista ja seurantaa yhdessä koko tiimin kanssa.

5. Lisäksi pääset hoitamaan yhtiön hallinnon koordinointia yhteistyössä tilitoimiston ja kaupunkiorganisaation kanssa.

Työtehtävien keskinäiset painopisteet vaihtelevat mm. vuodenaikojen mukaan. Pienessä työyhteisössä me teemme kukin vähän kaikkea, joten et tule jäämään yksin, vaan me kaikki tuetaan ja autetaan toisiamme.

Sen lisäksi, että työ on hyvin monipuolista, niin se on paljolti ihmisten kanssa olemista ja tekemistä. Olemme kaikki myös aina positiivisia asiakaspalvelun ammattilaisia.

Työtehtävien hoidossa helpottaa mahdollisuus oman auton käyttöön. Toimistotyöaika on 36 h 15 min, mutta myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Työpaikka sijaitsee Ikaalisten kauppakeskus Kompissa. Osittainen etätyö on mahdollista ja siitä sovitaan työtehtävien mukaisesti.

Meillä pääset kehittämään Ikaalisten ja lähialueen elinvoimaa sekä kehittymään itsekin ammattilaisena.

Tutustu lisää: https://youtu.be/ZOHm965Msgw

Haku ja valintaprosessi: Hakemukset pyydetään tekemään kuntarekry.fi -palveluun viimeistään pe 26.8. klo 15.00.

Huom! Hakemusten mukaan haastattelemme osaa hakijoista Ikaalisissa jo aiemmin viikoilla 33 ja 34, ja viimeiset haastattelut ovat iltapäivällä ma 29.8 tai ti 30.8. Pyydämme ottamaan todistukset mukaan haastattelutilaisuuteen. Ennen ja jälkeen haastatteluiden voimme teetättää hakijoilla erilaisia kirjallisia tehtäviä.

Valintapäätös pyritään tekemään ke 31.8.

Edellytämme osaamista yrittäjyyden ja yritystoiminnan kehittämisestä, ymmärrystä pienyrittäjyydestä ja yrityslaskelmista, näyttöjä eri toimijoiden välisen yhteistyön kehittämisestä, tuntemusta hanketyöstä ja -hallinnoinnista, digimarkkinoinnin ja hallintotyön perusosaamista, suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista sujuvaa hallintaa sekä sosiaalisia taitoja ja kehittämisinnostusta.

Arvostamme asennetta ja motivaatiota, ulospäinsuuntautunutta reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä, maanläheistä idearikkautta, kokemusta ja taitoja sosiaalisen median eri kanavista, kokemusrajapintoja yritysneuvontaan, näkemystä kuntamarkkinoinnista, kehittämishankekanavien ja yrityksen rahoituskanavien tuntemusta, yrittäjyyskasvatusprosessien perustason tuntemusta, matkailuinnostusta ja laajempaa kielitaitoa.

Osaltasi nämä edellytykset ja arvostukset on hyvä selvittää jo kirjallisessa hakemuksessa.

Koulutus: Kaupallisen alan korkeakoulututkinto tai vastaava osaaminen

Palkkaus: Työn kokonaispalkka on 2500 - 3000,00 €/kk (AVAINTES), palkka määräytyy työkokemuksen mukaan. Muut edut: smartum kulttuuri- ja liikuntaseteli.

Tarvittaessa autamme asunnon hankkimisessa.


https://visitikaalinen.fi/
www.mokkiavain.fi
https://ikaalinen.fi/tyo-ja-yrittaminen/yrityspalvelut/
https://www.facebook.com/Ikaalistenyrityspalvelut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Veli-Matti Ruotsalainen, 0400 176 940

Lisätietoja

Kehittämisyhtiö Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy
Osoite: Karhoistentie 3, 39500 Ikaalinen

Rekommenderade jobb