Endokrinologian erikoislääkäri - Lapin sairaanhoitopiiri

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 31.8.2021 klo 15.00 mennessä

ENDOKRINOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA

Tarjoamme sinulle

- työpaikkaa hyvin toimivalla poliklinikalla
- erinomaisen moniammatillisen tiimin, johon kuuluvat mm. kokenut kollega, pätevä diabeteshoitaja, jalkaterapeutti ja ravitsemusterapeutti
- mukavat ja modernit juuri remontoidut tilat
- erinomaiset mahdollisuudet jatko- ja täydennyskoulutukseen
- mahdollisuudet ja tuki tutkimuksen tekemiseen

Lapin keskussairaala on laajan päivystyksen sairaala Rovaniemellä.
Endokrinologian poliklinikka on osa sisätautien klinikkaa, jossa on edustettu kaikki suppeat erikoisalat.

Rovaniemi on dynaaminen yliopisto- ja turistikaupunki sekä hallintokeskus. Ulkoilu- ja urheiluharrastus-mahdollisuudet ovat erinomaiset, kulttuuritarjonta on monipuolista. Rovaniemellä koet kaikki neljä vuodenaikaa. Liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ovat nopeat ja toimivat.

Työnkuva ja työaika voidaan räätälöidä sinulle sopivaksi, myös osa-aikaisuus tai muita erikoistoiveita otetaan huomioon.

Viran kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Eduksi katsomme kokemuksen erikoislääkärin pätevyyttä edellyttävissä tehtävissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat professori, ylilääkäri Seppo Lehto, 040 619 6600 ja endokrinologian osastonylilääkäri Saale Pöykkö, 040 199 3990. Sähköpostitse seppo.lehto@lshp.fi ja saale.poykko@lshp.fi.


Rovaniemellä 8.6.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Professori, ylilääkäri Seppo Lehto, 040 619 6600 ja endokrinologian osastonylilääkäri Saale Pöykkö, 040 199 3990. Sähköpostitse seppo.lehto@lshp.fi ja saale.poykko@lshp.fi.

Lisätietoja

Medisiinisen hoidon tulosalue, Sisätautien poliklinikka

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: 96400 Rovaniemi

Rekommenderade jobb