Skip to main content
test
Energia-asiantuntija - Lahden kaupunki

Tule ENERGIA-ASIANTUNTIJAKSI Lahden Tilakeskukseen 1.6.2023 alkaen.
Etsimme osaavaan ja innostuneeseen työyhteisöömme aktiivista ja motivoitunutta ammattilaista ylläpitämään ja kehittämään kaupungin kiinteistöjen energiatehokkuutta ja kiinteistöomaisuutta.

Lahden Tilakeskus on kunnallinen taseyksikkö, jonka tehtävänä on huolehtia kaupungin omistamasta toimitilakannasta sekä järjestää kaupunkiorganisaatiolle toimitilat ja niihin sovitut kiinteistöpalvelut. Hallinnassamme on yhteensä noin 400 000 m2 toimitilaa ja liikevaihto on noin 71 milj. euroa. Organisaatiossamme on tällä hetkellä 35 kiinteistöhallinnon, rakennuttamisen ja ylläpitopalveluiden ammattilaista.

Energia-asiantuntijan monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. energiatehokkuusasioiden kehittämis-, koordinointi-, opastus- ja raportointitehtävät, kulutustietojen analysointi ja käytön aikaisten energiatehokkuustoimenpiteiden koordinointi. Vastuullasi on myös energiatehokkuussopimustoiminta ja kiinteistöjen energiatodistukset. Lisäksi tehtäviin kuuluu rakennusautomaatiojärjestelmien toimivuuden varmistaminen, kehittäminen ja valvonnan sekä korjaustöiden koordinointi.

Odotamme hakijalta
- soveltuvaa tekniikan alan insinöörin tutkintoa sekä laaja-alaista taloteknisten järjestelmien hallintaa
- eri rakennusosien ja teknisten järjestelmien energiatehokkuuden erityisvaatimusten tuntemusta
- rakennusten etähallintajärjestelmien tuntemusta
- energia-asioihin liittyvien asetusten, määräysten ja vaatimusten osaamista
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä päätöksentekoon, hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja ennen kaikkea aktiivista asennetta ja tekemisen meininkiä!

Tehtävässä menestyminen edellyttää ammattitaidon jatkuvaa kehittämistä. Et vierasta digitaalisuutta ja koet, että uuden teknologian tuomat haasteet ovat vain mukavaa vaihtelua arkirutiinien lomassa. Eduksi tehtävässä on kokemus alan asiantuntija-, suunnittelu- tai urakointitehtävistä. Työnantaja on valmis tarjoamaan lisäkoulutusta tehtävään tarvittavilta osin. Työtä on mahdollista tehdä osittain etänä. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3 852,96 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää.

Merkitse hakemukseesi kelpoisuutesi. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa. Hakuprosessissa voidaan käyttää ulkopuolista henkilöarviointia. Tehtävässä noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta (TS) ja 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 11.4.2023 klo 12.00.

Tehtävä on uudelleen haettavana.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/tietoja-lahdesta/lahden-tilakeskus/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinteistöpäällikkö Ossi Leppisaari, p. 050 559 4239 (24.3.2023 klo 12-14 tai 27.3.2023 klo 14-15), ossi.leppisaari@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Lahden Tilakeskus

Lahti on tehty kestäväksi

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3 700 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Aleksanterinkatu 24 A, 15140 Lahti

Rekommenderade jobb