test
Energiainsinööri, määräaik. tehtävä v.2025 loppuun - Mikkelin kaupunki


Mikkelin kaupunki on sitoutunut kuntien energiatehokkuussopimukseen vuosille 2017-2025.

Mikkelin kaupungin talonrakennuspalvelut hakee energiainsinööriä kiinteistöjen energiasäästötoimenpiteiden ja -hankkeiden hoitamiseen sekä sähkötekniikan rakennuttamiseen ja valvontaan.

Tehtävä on määräaikainen (1.1.2022 - 31.12.2025 tai aloitus sopimuksen mukaan) ja sen kelpoisuusvaatimuksena on insinöörin AMK-tutkinto energiatekniikan, sähkötekniikan tai talotekniikan koulutusalalta. Tehtävässä menestymistä edesauttaa kokemus kiinteistöjen sähkötekniikasta sekä omatoiminen työskentelytapa osana ammattilaisten tiimiä. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kirjallista esitystaitoa sekä innostusta energiansäästöasioista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusten mukaisesti. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Energiainsinöörin tehtäviin kuuluvat mm. energiankäytön seuranta ja raportointi, energia-avustusten hakeminen sekä energiansäästötoimenpiteiden rakennuttaminen. Energiainsinööri toimii kaupungin rakennushankkeissa sähköteknisenä asiantuntijana ohjaten suunnittelua ja suorittaa kohteiden työmaavalvontaa. Lisäksi energiainsinööri tukee rakennuttajia energiansäästötoimeniteiden huomioimisessa muissa hankkeissa.

Työaika on toimistotyöaika 36,25 h/vko.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona työ- ja tutkintotodistukset. Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kiinteistöjohtaja Jarkko Hyttinen, puh. 044 794 3240 tai kiinteistöpäällikkö Jani Koikkalainen, puh. 044 794 2181 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Talonrakennuspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.000 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi


Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Rekommenderade jobb