Englannin ja ruotsin kielen lehtorin sijaisuus - Virtain kaupunki

Englannin ja ruotsin kielen lehtorin sijaisuus

Virtain kaupunki hakee englannin ja ruotsin kielen viransijaista 15.8.20019- 31.5.2020. Englannin ja ruotsin kielen lehtorin tehtäviin viransijaisuuden alkaessa kuuluu kielten opetus neljällä kyläkoulullamme 1-6 -luokilla. Hakijalta edellytetään itsenäistä työotetta ja yhteistyötaitoja. Kolmiportaisen tuen menetelmät ovat sinulle tuttuja ja olet innokas kokeilemaan monipuolisia pedagogisia menetelmiä. Oman auton käyttö on työtehtävien hoidossa välttämätöntä.
Tehtävä on Virtain kaupungin palvelussuhde ja palkkauksessa sekä muissa ehdoissa noudatetaan Kunnallista opettajien virka- ja työehtosopimusta. Tehtävään valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava lääkärintodistus sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (5004/2002) mukainen rekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksi saannista. Tehtävän täytössä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.
Lisätietoja tehtävistä antaa yhtenäiskoulun rehtori Katri Rantala p. 044 715 1430.
Hakemukset pyydetään jättämään Kuntarekryn www sivuilla osoitteessa https://www.kuntarekry.fi/. Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.7.2019 14 mennessä.

Lisätietoja

http://www.virrat.fi
http://www.virrat.fi

Rehtori Katri Rantala. P 044 7151430. katri.rantala@virrat.fi

Sivistystoimi
Osoite: Virtaintie 26, 34800 Virrat

Virrat on 6800 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.

Tutustu työnantajaan