Englannin ja ruotsin kielen tuntiopettaja - Sodankylän kunta

Englannin ja ruotsin kielen tuntiopettaja

Sodankylän kunnan perusopetuksessa, sijoituspaikka Aleksanteri Kenan koulu, julistetaan haettavaksi

englannin ja ruotsin kielen tuntiopettajan sijaisuus ajalle 6.8.2019 - 30.5.2020.

Tarjoamme haasteellisen, monikulttuurisen, kansainväliseen yhteistyöhön suuntaavan työympäristön yhtenäis-tä perusopetusta antavassa YK-koulussa, jossa työskentelee noin 50 koulun kehittämiseen sitoutunutta opet-tajaa.

Työssä vaaditaan OPS2016:n tuntemusta, kykyä tehdä tiimi- ja monialaista yhteistyötä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja aloitteellisuutta. Eduksi katsotaan monipuolinen tieto- ja viestintätekniikan osaaminen sekä sähköisten oppimisympäristöjen (esimerkiksi Peda.net, Office 365) käyttökokemus.

Lisäksi edellytämme hakijalta aikaisempaa moitteetonta palvelua.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaan ja palkkaus OVTES:n mukaan.

Hakemukset liitteineen tulee jättää Kuntarekry.fi -palvelun kautta 31.7.2019 klo 12.00. Hakemuksia ei palauteta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja lain 759/2004 mukainen huumausainetodistus viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Rehtori Irja-Kaisa Lakkala, puh. 040 482 8045

Sodankylän kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Koulutie 2, 99600 Sodankylä

Sodankylä on 9000 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa
kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan