test
Englannin ja ruotsin kielen tuntiopettaja (463010) - Grankulla stad

Haemme oppilaiden monipuolisesta oppimisen, kasvun ja hyvinvoinnin tukemisesta innostunutta opetusalan ammattilaista. Työhön valittavalta odotamme vankkaa pedagogista osaamista sekä kykyä yhdessä tekemiseen. Eduksi katsotaan kokemus monialaisten oppimiskokonaisuuksien toteuttamisesta ja kehittämisestä perusopetuksessa. Opettajamme toimivat myös luokanohjaajina.

Tarjoamme nykyaikaisen oppimisympäristön, jossa oppijalla on mahdollisuus kasvaa sopivan kokoisissa opetusryhmissä. Hyvä oppilashuollollinen tuki tukee opettajaa kasvatustyössä. Työyhteisö toimii tiiminä. Hyvä kollegiaalinen tuki on työyhteisömme voimavara.

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Lisäksi edellytämme suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun henkilön tulee esittää hyväksytty terveystodistus sekä voimassa oleva rikosrekisteriote ennen palvelussuhteen alkua.

Kauniainen on savuton työnantaja.

Lisätietoja

http://www.kasavuori.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kasavuoren koulun virka-apulaisrehtori Jaana Varis
Puh. 050 597 7413 jaana.varis(at)kauniainen.fi
Perusopetuksen rehtori Sami Suomela
Puh. 040 631 8469 sami.suomela(at)kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen opetus

Kauniaisten yhtenäisessä perusopetuksessa annetaan laadukasta perusopetusta vuosiluokille 1-9 kahdessa toisiaan lähellä olevassa opetuspisteessä, Mäntymäen koulussa (luokat 1-6) ja Kasavuoren koulussa (luokat 7-9).

Koulut sijaitsevat Kauniaisten puutarhakaupungissa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Mäntymäen koulussa on n. 490 oppilasta ja 31 opettajaa ja yhdeksän koulunkäynnin ohjaajaa sekä nuoriso-ohjaaja. Kasavuoren koulussa on n. 350 oppilasta ja 38 opettajaa sekä koulunkäynninohjaajat ja koulunuorisotyöntekijä. Hyödynnämme ajanmukaisia oppimisvälineitä ja -ympäristöjä. Oppimista ja kasvua tukevat kummassakin opetuspisteessä päivittäin koulukuraattori, koulupsykologi ja kouluterveydenhoitaja. Kouluissamme on positiivinen, innostunut työyhteisö ja iloinen ilmapiiri. Toimimme jaetun johtajuuden periaatteiden mukaisesti. Yhteissuunnittelu ja tiimityöskentely ovat osa yhteisöllistä toimintakulttuuriamme. Tuemme monipuolista oppilaiden osallisuuden kulttuuria. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeässä roolissa oppimisen ja kasvun polkua. Tavoitteenamme on, että oppilas saa tiedot ja taidot onnistuakseen elämässään ja kokee oppimisen iloa vuorovaikutuksessa muiden kanssa sekä tunnistaa vahvuuksiaan.


Osoite: Kasavuorentie 1, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb