Skip to main content
test

Porvoo on kasvava ja kehittyvä oppimisen kaupunki, jossa tehdään yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Porvoossa toimii 29 koulua joissa työskentelee yhteensä noin 500 opettajaa. Juuri nyt etsimme tiimiimme vahvistukseksi innokkaita opettajia.

Porvoon kaupungin suomenkieliset koulutuspalvelut hakee englannin ja ruotsin kielen lehtoria vaikituiseen virkaan Pääskytien kouluun, 8.8.2022 alkaen.

Pääskytien koulu sijaitsee Porvoon länsirannalla, peltomaiseman keskellä. Koulussa on oppilaita n. 580 ja henkilökuntaa 70.

Oppilaat tulevat usealta eri koululta, jotka ovat kylä- tai taajamakouluja. Toiminta-ajatuksenamme on olla laadukasta opetusta antava, yksilön erilaisuutta kunnioittava koulu, joka toimii ajanmukaisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä.

Kelpoisuutena on englannin ja ruotsin kielen aineenopettajan kelpoisuus. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä lain mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.7.2022 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.


Lisätietoja puhelimitse rehtori Antti Ylöstalo 20.7. klo 10-12. puh. 040 128 6237.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/perusopetus/tervetuloa-kouluun/peruskoulut/paaskytien-koulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja puhelimitse rehtori Antti Ylöstalo 20.7. klo 10-12. puh. 040 128 6237.

Lisätietoja

Pääskytien koulu

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Pääskytie 1, 06400 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb