Skip to main content
test
Englannin ja ruotsin tuntiopettaja, Vaajakumpu - Jyväskylän kaupunki

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme perusopetukseen

ENGLANNIN JA RUOTSIN PÄÄTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.8.2023 alkaen. Tehtävän sijoituspaikka virkasuhteen alkaessa on Vaajakummun yhtenäiskoulu.

Vaajakummun yhtenäiskoulu sijaitsee Vaajakoskella Jyväskylän kaupungissa. Koulussa opiskelee 570 oppilasta vuosiluokilla 1.-9. Koulu on tällä hetkellä 3-sarjainen 1.-6. luokilla ja 2-sarjainen 7.-9. luokilla. Työyhteisössämme on hyvä ilmapiiri ja täällä viihdytään. Koulun omaa henkilökuntaa on noin 80 ja teemme yhteistyötä tiimeissä.

Haemme nyt joukkoomme opettajaa 2. - 9. luokkien englannin ja ruotsin kielen opetukseen. Tehtävään sisältyy luokanohjaajan työ 9. luokalla.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme työkokemusta luokanohjaajan työstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2846,53 - 3052,44 €/kk.

Tehtävä alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Marja Hämäläinen, puh. 050 594 9373
sähköposti: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats Jyväskylän kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb