Skip to main content
test
Englannin kielen lehtori - Hattulan kunta

Hattulan kunnassa on haettavana toistaiseksi voimassaoleva englannin kielen lehtorin virka Juteinin koulussa 1.8.2022 alkaen.

Koulumme toimintakulttuuri perustuu oppilaiden yksilölliseen kohtaamiseen, vahvaan pedagogiseen struktuuriin ja yhteisopettajuuteen. Kehittämistyön keskiössä on oppilas ja koko kouluyhteisön hyvinvointi.

Edellytämme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja ja tiimityötä. Arvostamme monipuolisia tvt-taitoja ja hyviä valmiuksia käyttää monipuolisia opetusmenetelmiä ja -välineitä. Katsomme eduksi saksan kielen opettamisen mahdollisuuden.

Viran kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaisesti.

Virkaan valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista, sekä nähtäväksi itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Koeaika 6kk.

Haastattelut pidetään viikoilla 21-22.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. rehtori Samu Rinne, samu.rinne@eduhat.fi, 050-323 7792

Lisätietoja

Hattulan kunta, Hyvinvointitoimiala, Sivistystoimiala, Peruskoulut

Hattula on vireä, noin 9300 asukkaan kunta Suomen kasvukäytävällä Helsinki-Tampere moottoritien sekä pääradan varressa. Hattulan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opinkuja 2, 13720 Parola, 13720 Parola

Rekommenderade jobb