Englannin kielen päätoiminen tuntiopettaja

Kyyjärven kunnan Nopolan yhtenäiskoululle haetaan englannin kielen päätoimista tuntiopettajaa 9.8.2021 lukien toistaiseksi. Opetusta on lukuvuonna 2021-2022 noin 18 viikkotuntia. Muiden aineiden tunteja ja erityistehtävätunteja on mahdollista saada lisäksi.
Odotamme opettajalta hyviä tiimityö- ja ryhmänhallintataitoja, nykyaikaisten opetusmenetelmien ja -välineiden hallintaa sekä kehittävää työotetta. Meiltä löydät motivoituneen, yhteistyökykyisen ja hyvinvoivan työyhteisön sekä uudet, puhtaat ja modernit vuonna 2018 valmistuneet opetustilat.
Kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaiset.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen Ovtes:n mukaisesti. Tehtävään valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tuntiopettajan tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Mahdolliset haastattelut ovat keskiviikkona 12.5.2021.

Lisätietoja

http://www.kyyjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Sanna Honkonen, sanna.honkonen@edu.kyyjarvi.fi, p. 0444597047
Sivistysjohtaja Maija-Liisa Immonen, maija-liisa.immonen@kyyjarvi.fi

Lisätietoja

Perusopetus

Kyyjärven kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella valtateiden 13 ja 16 risteyksessä. Pieni, mutta vireä kunta, joka tarjoaa asukkailleen tasokkaat palvelut, viihtyisän ja luonnonläheisen asuinympäristön. Pieni kunta, suuri sydän on kunnan iskulauseena. Täällä on kodikasta ja turvallista asua ja elää.


Osoite: Koulutie 5, 43700 Kyyjärvi

Suggested jobs