Skip to main content
test
Ensihoidon lyhyet ja pitkäaikaiset sijaisuudet - Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Etsimme hoitohenkilökuntaa ensihoitopalvelun eripituisiin sijaisuuksiin. Kelpoisuusehtona on lähihoitajalta ensihoidon suuntautuminen, sairaanhoitajalta ensihoitoasetuksen 8 §:n mukainen ensihoidon suuntaava koulutus tai ensihoitaja (AMK). Myös alaa opiskelevat (ensihoitaja- (AMK) tai sairaanhoitajaopiskelija, jolla on ensihoitoon suuntautunut lähihoitajan tutkinto) voidaan ottaa huomioon sijaisuuksia täytettäessä. Eduksi katsotaan työkokemus ensihoidon tehtäväkentässä sekä toiminta-alueen tuntemus.

Työssäkäyntialue on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alue. Voit esittää toiveesi asemapaikasta hakemuksessa. Tehtävän hoitaminen vaatii voimassa olevaa vähintään C1-luokan ajokorttia.

Tarkistamme hakijoilta haastattelun yhteydessä henkilöllisyyden lisäksi alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

ETELÄ-POHJANMAAN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ

Lisätietoja

http://www.epshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Hoitotyön palvelujen toimintayksikkö (HPY)
palveluesimies Marja Isosaari puh. 050 474 2400, marja.isosaari(at)epshp.fi.

Lisätietoja

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelu koostuu yli 200 osaavasta ensihoitajasta, 20 ambulanssista sekä kenttäjohto- ja lääkäriyksiköstä. Tällä kokoonpanolla ensihoito suorittaa vuosittain yli 40 000 tehtävää. Suunnitelmissa on lääkärihelikopteritukikohdan sijoittaminen Seinäjoelle vuonna 2022.


Osoite: Hanneksenrinne 7, 60220 Seinäjoki

Rekommenderade jobb