test

Ensihoitaja hoitotaso, Ensihoitokeskus

Ansök senast  2.5.2024 14:00

Tule meille Etelä-Pohjanmaan ensihoitopalveluun hoitotason ensihoitajaksi. Haemme joukkoomme kahta (2) hoitotason ensihoitajaa, jolla on valmius työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä.

Tule meille Etelä-Pohjanmaan ensihoitopalveluun hoitotason ensihoitajaksi. Haemme joukkoomme kahta (2) hoitotason ensihoitajaa, jolla on valmius työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä.

Ensihoito hoitaa vuosittain noin 40 000 asiakasta. Ensihoitopalvelu vastaa asiakkaan hoidontarpeen arvioinnista ja ensihoidosta pääasiassa hoitolaitosten ulkopuolella sekä tarvittaessa asiakkaan kuljettamisesta tarkoituksenmukaiseen hoitopaikkaan.
Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi. Arvostamme asiakaslähtöistä työotetta, innostunutta ja joustavaa asennetta, sekä hyviä yhteistyö- ja työelämätaitoja, kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön sekä halua kehittää itseään ja työympäristöään.

Kelpoisuusehtona toimeen on ensihoitaja AMK taikka terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa tarkoitettu laillistettu sairaanhoitaja, joka on suorittanut hoitotason ensihoitoon suuntaavan vähintään 30 opintopisteen laajuisen opintokokonaisuuden yhteistyössä sellaisen ammattikorkeakoulun kanssa, jossa on opetus- ja kulttuuriministeriön päätöksen mukaisesti ensihoidon koulutusohjelma tai ensihoitopalvelua koskevan asetuksen pykälän 11 mukaisten siirtymäsäännösten täyttämistä hoitotason kelpoisuuden osalta ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta.

Mikäli sinulla ei ole aiempaa kokemusta hoitotasolla työskentelystä toimit aluksi perustasolla kunnes mentorointi hoitotasolle on suoritettu.

Alkusijoituspaikkana on ensihoitopalvelun Kauhajoen asemapaikka.

Edellytämme vähintään C1-luokan ajo-oikeutta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.
Toimeen valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuus selvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Lisätietoa turvallisuus-selvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy www.supo.fi.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Osastonhoitaja Antti Rinta-Valkama

050-474 2391

antti.rinta-valkama@hyvaep.fi

vs. osastonhoitaja Olli Tuuri

050-474 2202

olli.tuuri@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare