Ensihoitaja, hoitotaso - Esbo stad

Hoitotason ensihoitajan työtehtävät Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Työtehtävissä tarvitaan molempien kotimaisten kielten osaamista. Tehtävät ovat ensihoitoyksikössä, joka on valmiudessa 12 tuntia päivässä (08.00-20.00) 5 päivää viikossa (ma-pe). On mahdollista, että vuoroja on myös viikonloppuisin. Työaika tehdään 12 tunnin työvuoroissa siten, että työaika tasoittuu 48 viikon jaksoissa.

Kaksi paikkaa on Lohjan sairaanhoitoalueella, painopisteautossa (Saukkola).

Ensikertaiset työpisteet ovat Lohjan sairaanhoitoalueella. Tarvittaessa voidaan työntekijöitä käyttää myös Jorvin sairaanhoitoalueella tai Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueella.

Aloitusajankohdasta voidaan sopia erikseen.

Mikäli valitulla ei ole voimassa olevaa HUS-sairaanhoitoalueen hoitotason lupaa toimeen valittaessa, vähennetään tehtäväkohtaisesta palkasta 5% tehtävän arvion perusteella siihen asti, kunnes em. lupa on saatu. Valitulta edellytetään luvan saantia 5 kuukauden sisällä työn aloittamisesta.


Työpaikan nimi:
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika:
Yleistyöaika, KVTES III-LUKU 7§, 38h 15 min/viikko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ensihoitoasetuksen (585/2017) 8 § 2. mom. kohdan 3 a mukainen kelpoisuus. Ensihoitaja, hoitotaso.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä luvan huumausainetestaukseen.
Tehtävässä edellytetään BC1-luokan ajokorttia.

Arvostamme yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta terveydenhuollon eri tehtävistä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa sekä kielitaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista. Lisäksi arvostamme voimassa olevia hoitotason lupia.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat:
Ensihoitomestarit Mia Kuusisto ja
Ari-Pekka Hokkanen
puh. 09 8162 8699

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Palomiehentie 1, 02750 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb