test
Ensihoitaja, hoitotaso - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme nyt HOITOTASON ENSIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Akuutti24 on Suomen kolmanneksi suurin yhteispäivystyskeskus ja Päijät-Hämeen keskussairaala on yksi laajan päivystyksen sairaaloista. Vastaamme alueen ympärivuorokautisesta päivystyksestä, ensihoitopalveluista, erikoissairaanhoidon kotisairaala ja päivystysapu 116 117 -toiminnoista. Suoritamme vuosittain noin 43 000 ensihoidon tehtävää ja noin 30 000 kotisairaalan potilaskäyntiä sekä vastaamme noin 110 000 päivystysapu 116 117 -puheluun.

Akuutti24:n ensihoidossa työskentelee ensihoitajia perustasolla, hoitotasolla, vaativalla hoitotasolla ja yhden ensihoitajan miehittämissä EVA-yksiköissä, ja teemme maksimissaan 13 tuntisia työvuoroja. Ensihoitajien työn aloituspisteet sijaitsevat Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Iitissä, Lahdessa ja Orimattilassa, ja työssäkäyntialueena on koko yhtymän alue.

Meillä saat hyvän perehdytyksen ja säännöllistä koulutusta. Kalustomme ja ensihoitojärjestelmämme ovat ajanmukaiset. Toiminta-alueen tuntemus ja voimassa olevat LOVe-luvat katsotaan sinulle eduksi.

Hakijoilta edellytetään riittävää koulutus- ja työtaustaa sekä kiinnostusta työskennellä koko Akuutti24:n toimialueella. Erityisesti huomioimme kiinnostuksen EVA-toiminnassa työskentelyyn ja tämän toiminnan kehittämiseen.

Hoitotason ensihoitajalta edellytämme:
- ensihoitaja AMK tai sairaanhoitajan tutkintoa ensihoitoasetuksen mukaisella hoitotason lisäkoulutuksella,
- voimassa olevaa hoitotason hoitovelvoitetta,
- BC1-ajokorttia sekä
- tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ensihoidon osastonhoitaja Antti Tanninen
puh. 044 729 7887
antti.tanninen@phhyky.fi

Lisätietoja

Ensihoitopalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6400 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Rekommenderade jobb