Ensihoitaja, perustaso, 3kpl - Esbo stad

Kuvaus tehtävästä:

Perustason ensihoitajan työtehtävät Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Työtehtävässä tarvitaan molempien kotimaisten kielten osaamista. Tehtävät ovat ensihoitoyksiköissä, jotka ovat poikkeusluvan mukaisessa työajassa. Työaika on 24h työvuoroissa siten, että työaika tasoittuu 52 viikon jaksoissa.

Ensikertainen työpiste on Lohjan sairaanhoitoalueella, tarvittaessa voidaan työntekijää käyttää myös Jorvin sairaanhoitoalueella tai Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueella.

Palvelusuhteen aloitus sovitaan erikseen.

Työpaikan nimi:
Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika:
Poikkeusluvan mukainen 42h/vko
Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto (ensihoitaja, perustaso).

Tehtävässä edellytetään:,

Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä esittää rokotetodistuksen.
Tehtävässä edellytetään BC1-luokan ajokorttia.

Tehtävään valittu henkilö velvoitetaan esittämään huumausainetestiä koskeva todistus esimiehelle valintapäätöksen jälkeen kuukauden sisällä työsuhteen aloituksesta.

Arvostamme:
Yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta perustason ensihoitajan tehtävistä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista. Lisäksi arvostamme ensihoitaja amk-tutkintoa tai sairaanhoitajan tutkintoa + 30 op ensihoidon lisäkoulutusta.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa
Ensihoitomestrit Mia Kuusisto ja Ari-Pekka Hokkanen puh. 09-81628699

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Palomiehentie 1, 02750 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb