Ensihoitaja, perustaso

Perustason ensihoitajan työtehtävä Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella. Työtehtävässä tarvitaan molempien kotimaisten kielten osaamista. Tehtävät ovat ensihoitoyksikössä, joka on ajossa 12 tuntia 5 kertaa viikossa (ma, ti, ke, to, pe). Työaika tehdään 12 tunnin työvuoroissa siten, että työaika tasoittuu kuuden viikon jaksoissa.

Ensikertainen työpiste on Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueella (Hangon paloasema), tarvittaessa voidaan työntekijää käyttää myös Jorvin sairaanhoitoalueella tai Lohjan sairaanhoitoalueella.

Palvelusuhteen aloitus sovitaan erikseen.

Työpaikan nimi: Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos

Työaika: Yleistyöaika, KVTES III-LUKU 7§, 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Ensihoitoasetuksen (585/2017) 8 § 2. mom. kohdan 2 a mukainen kelpoisuus. Ensihoitaja, perustaso.

Tehtävässä edellytetään BC1-luokan ajokorttia ja Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi edellytämme, että hakija antaa pyydettäessä luvan turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisen henkilöturvallisuusselvityksen tekemiseen sekä luvan huumausainetestaukseen.

Arvostamme yhteistyökykyä, vastuullisuutta, HUS-alueen ensihoidon toimintamallien tuntemusta sekä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi arvostamme hyvää fyysistä kuntoa ja kokemusta terveydenhuollon eri tehtävistä. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa molemmilla kotimaisilla kielillä, kokemusta turvallisuus- ja toimipaikkakouluttajan tehtävistä, yleisimpien toimistosovellusten käyttötaitoa sekä viestiliikenteen ja sähköisten potilastietojärjestelmäsovellutusten hallitsemista.

Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa pelastustoimen palvelut alueen 10 kunnan yli 450 000 asukkaalle ja ensihoitopalveluja sopimusten mukaisesti. Palveluksessamme on noin 600 päätoimista henkilöä. Pelastuslaitos toimii kunnallisena liikelaitoksena ja on osa Espoon kaupungin organisaatiota.

Lisätietoja

https://www.lup.fi/fi-FI

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä antavat lisätietoja ensihoitomestarit Ari-Pekka Hokkanen, puh. 09 8162 8699 ja Mia Kuusisto, puh. 09 8162 8699.

Espoon kaupunki, Konsernihallinto, Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos
Osoite: Palomiehentie 1, 02570 Siuntio kk

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.