Skip to main content
test
Ensihoitaja (vuorotteluvapaasijaisuus) - Porin kaupunki

Vuorotteluvapaasijaisuus Satakunnan pelastuslaitoksella Rauman paloasemalla. Sijaisuuteen voidaan palkata vuorotteluvapaaehdot täyttävä ensihoitaja tai palomies.

Vuorotteluvapaasijaisuus edellyttää, että sijaisuuteen tuleva on ennen virka/työsuhteen alkamista vähintään yhden arkipäivän työttömänä ja on ilmoittautunut työvoimatoimistossa työttömäksi työnhakijaksi.

Ensihoitaja toimii pääsääntöisesti hoitotason ensihoitajana pelastuslaitoksen yksiköissä Satakunnan sairaanhoitopiirin antamien hoitovelvoitteiden mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on asetuksen 340/2011 8 § 2 momentin mukaiset hoitotason koulutusvaatimukset. Toimen hoitaminen edellyttää voimassa olevaa C1-luokan ajokorttia. Lisäksi operatiivisessa työssä edellytetään hyväksytysti suoritettua voimassa olevaa hoitotason velvoitetta Satakunnan sairaanhoitopiirin asettamien vaatimuksien mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n edellyttämää suojaa.

Ennen valintaa hakijoiden tulee antaa suostumus turvallisuusselvityksen hankkimiseen. Lisäksi edellytämme, että hakijat sitoutuvat pelastuslaitoksen päihde- ja huumeohjelmaan.

Hakijan on itse todistettava työnantajalle kelpoisuutensa vuorotteluvapaasijaisuuteen.

Arvostamme aktiivista otetta ammatillisten valmiuksien kehittämiseksi.

Vaaditut todistukset; kelpoisuuden osoittavat todistukset

Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistuksesi mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 1852

Lisätietoja

http://www.satapelastus.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Asemamestari Marko Toivio p. 044 701 7387, marko.toivio@satapelastus.fi
Henkilöstöasiantuntija Jani Hakala p. 044 701 1515, jani.hakala@satapelastus.fi
Lääkintämestari Jukka Uusitalo, p. 044 701 7321, jukka.uusitalo@satapelastus.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Satakunnan pelastuslaitos, Varsinainen pelastustoimi, Palvelutasotoiminta, Rauman paloasema

Satakunnan pelastuslaitos on maakunnallinen toimija, jonka keskeiset tehtävät ovat onnettomuuksien ehkäisy, pelastustoiminta, varautuminen sekä ensihoito.


Osoite: Sahakatu 4, 26100 Rauma

Rekommenderade jobb