Ensihoitajia vuosilomasijaisuuksiin

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos hakee seitsemää (7) hoito- ja perustason ensihoitajaa eripituisiin vuosilomasijaisuuksiin ajalle 1.5. - 30.9.2021. Työsuhteiden kesto ja alkamisaika vaihtelee. Tarvittaessa työsuhteesi voidaan sopia alkamaan jo aiemmin.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos tuottaa ensihoitopalveluita yhteistyössä HUS Porvoon sairaanhoitoalueen kanssa. Alueella on noin 100 000 asukasta ja ensihoitotehtäviä vuosittain 13 000. Ensihoidon tehtäväalueella työskentelee päätoimisia ensihoitajia. Toimintaa ohjaa ja valvoo HUS, jonka palveluksessa ovat alueen ensihoidon kenttäjohtajat sekä ensihoidon vastuulääkäri.

Työyhteisömme on nuorekas ja ammattitaitoinen. Töitä tehdään tiiminä ja hyvässä yhteistyössä muiden viranomaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Potilastyytyväisyys on meille tärkeä onnistumisen ja palvelun laadun mittari.

Vuosilomasijaisuudet sijoittuvat ensihoidon eri toimipisteisiin Porvoon, Sipoon ja Loviisan pelastusasemille sekä ensihoitoasemille Sipoon Söderkullassa ja Loviisan Vanhassakylässä.

Hoitotason ensihoitajan pätevyysvaatimukset:

- ensihoitaja AMK tai laillistettu sairaanhoitaja, joka suorittanut vähintään 30 opintopisteen ensihoitoon suuntautuvan lisäkoulutuksen
- voimassa olevat HUS-alueen määrittelemät hoitotason hoitovelvoitteet ja lääkkeenantoluvat.

Perustason ensihoitajan pätevyysvaatimukset:

- terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen terveydenhuollon ammattihenkilö, jonka koulutus on suuntautunut ensihoitoon
- hakijoissa huomioimme myös ensihoitaja AMK- opiskelijat (väh. 180 op).

Edellytämme hakijoilta vähintään C1- luokan ajokorttia sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Eduksi luetaan

- aiempi työkokemus ensihoidosta
- sähköisen kirjaamisen (Merlot Medi) hallinta,
- molempien kotimaisten kielten osaaminen sekä
- Porvoon sairaanhoitoalueen ja pk-seudun tuntemus.

Arvostamme lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, paineensietokykyä sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Työaika on pääsääntöisesti poikkeusluvan mukainen, jolloin työvuorojen pituus on 24 tuntia. Joissain sijaisuuksissa työaika on yleistyöajan mukainen ja työskentely tapahtuu 12 tunnin työvuoroissa. Järjestämme palkallisen perehdytyksen kaikille uusille työntekijöille.

Koeaika on yksi (1) kuukausi. Edellytämme sijaisuuksiin valittavilta suostumusta huumausainetestiin.

Lähetä hakemuksesi 1.3.2021 klo 9 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvia hakijoita haastatteluun.

Lisätietoja

https://pelastustoimi.fi/ita-uusimaa

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. ensihoitopäällikkö Jukka Lehtola, jukka.lehtola@porvoo.fi; puh. 0401471090.

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats