Erikoisammattimies - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

Erikoisammattimies

Kempeleen-Limingan yksikköön haetaan erikoisammatimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020. Erikoisammattimiehen tehtävänä on raskaan kaluston huollon, korjauksen ja kunnossapidon tehtävät osana logistiikka-alan koulutusta. Edellytämme soveltuvaa ammatillista koulutusta ja monipuolista käytännön työkokemusta raskaan kaluston huollon ja korjauksen tehtävistä. Katsomme eduksi autoneuvojen diagnostiikka- ja huoltolaitteiden tuntemuksen ja käyttökokemuksen.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaisesti.

Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä selvitys terveydentilasta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osekk.fi
http://www.osao.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat Pekka Karvonen (p. 0500 282 581), pekka.karvonen@osao.fi ja Juha Virsiheimo (p. 050 590 9642), juha.virsiheimo@osao.fi. Hakemus ja CV/Ansioluettelo jätetään sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta.

Oulun seudun ammattiopisto, Kempeleen-Limingan yksikkö
Osoite: Niittyrannantie 5, 90440 Kempele

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden. Osekkin koulutuspalvelut toteuttaa Oulun seudun ammattiopisto OSAO. OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee noin 11 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.
OSAOn Kempeleen-Limingan yksikössä on opiskelijoita n. 900 ja henkilökuntaa n. 100. Yksikössä on mahdollista opiskella logistiikka-alan, puutarhatalouden, ravintola- ja cateringalan sekä turvallisuusalan perustutkinto. Lisäksi yksikössä järjestetään koulutusta useisiin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä muuta lisä-ja täydennyskoulutusta.

Tutustu työnantajaan