erikoisammattimies - Oulun seudun koulutuskuntayhtymä

OSAO, Haukiputaan yksikkö hakee ajoneuvoasennuksen erikoisammattimiestä ajalle 1.9.2021-31.5.2022

Erikoisammattimiehen keskeiset tehtävät:
- asiakaspalvelu, huolto- ja kunnossapitotehtävät ajoneuvoasennuksen työtoiminnassa
- toimiminen ohjaajana opettajan apuna
- materiaalihankintojen valmistelua ja suorittamista
- laitteiden ja työvälineiden ylläpito sekä huolto
- autoalan avustavat työtehtävät ajoneuvoasennuksen opetustoiminnassa
- opiskelijoiden ohjaaminen
- toimiminen opettajan lyhytaikaisena sijaisena


Arvostamme tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalvelutaitoja.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.osao.fi
http://www.osao.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Marko Hyyryläinen puh. +358 50 322 5595. Häneen voi olla yhteydessä 19.7.2021 klo 11-12 ja 26.7.2021 klo 11-12. Hakemukset tulee ensisijaisesti jättää sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Paperihakemukset lähetetään osoitteella OSAO, Haukiputaan yksikkö, yksikönjohtaja Jussi Kangasmaa, Asemakyläntie 5, 90840 Haukipudas.

Lisätietoja

Koulutuskuntayhtymä OSAO, Koulutuspalvelut, Haukiputaan yksikkö

Koulutuskuntayhtymä OSAO on Suomen johtava ammattiosaajien koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Tähän työhön tarvitsemme mukaan tuoreita tekijöitä yli 800 asiantuntijan joukkoomme. Koulutuskuntayhtymä OSAO vastaa opiskelijoiden ja työelämän osaamistarpeisiin Pohjois-Suomessa järjestämällä työelämälähtöisiä koulutuspalveluja tulevaisuuden haasteita ennakoiden.

Toivottavasti jaat arvomme, jotka ovat vastuullisuus, luovuus ja rohkeus sekä oikeudenmukaisuus. Uskomme niihin ja teemme ne todeksi jokapäiväisessä työssä. Saamme henkilöstöltämme jatkuvasti hyvää palautetta avoimuudesta ja tasa-arvoisesta toiminnasta. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jonka korkea vaatimustaso lähtee jokaisesta OSAOlaisesta. Kehittämistyömme tärkein tavoite on parhaan osaamisen tarjoaminen opiskelijoille ja työelämälle. Korkeaa laatua, vaikuttavuutta ja kiitettäviä tuloksia saavutamme yhdessä. Tarjoamme tilaisuuden kehittää ja kehittyä. Kun vaadimme, myös palkitsemme. OSAO tarjoaa sinulle kutsumusammatin, jossa edut ja työnkuva kohtaavat!

OSAO on monialainen ammattiopisto, jossa opiskelee 10 000 nuorta ja aikuista. Koulutusyksiköt sijaitsevat Kempeleessä, Limingassa, Muhoksella, Oulussa, Pudasjärvellä ja Taivalkoskella.

OSAOn Haukiputaan yksikkö tarjoaa auto-, rakennus-, sähkö-, tekstiili- ja muotialan ja hotraca-alan ammatillisia opintoja. Yksikössä on opiskelijoita n. 1300 ja henkilökuntaa 115.


Osoite: Asemankyläntie 5, 90840 Haukipudas

Rekommenderade jobb