Erikoisammattimies, Tekninen huolto

Haemme sähkö/turva-asentajaa erikoisammattimiehen toimeen, jossa keskeisiä tehtäväalueita ovat turva- ja hoitajakutsujärjestelmien huolto- ja ylläpitotehtävät sekä sähkölaitteiden huolto- ja kunnossapitotehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammattikoulutus ja vähintään neljän vuoden käytännön kokemus ammattialallaan tai vähintään kuuden vuoden kokemus ammattialallaan.

Lisäksi edellytetään sähkötekniikan koulutusta.

Eduksi luetaan vankkaa kokemusta sähkö-, tele- ja turvajärjestelmien asennus- ja huoltotoiminasta. Kokemus julkisesta rakentamisesta, sairaaloista, terveyskeskuksista ja hoitolaitoksista lasketaan myös eduksi.

Palkka on 2 033,51 €/kk + teknisten sopimuksen ammattialalisä enintään 8% kokemuksesta riippuen.

Tutustu työnantajaan

Kari Saarinen
p. 050 558 9338
kari.a.saarinen@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Hyvinvointitoimialan hallinto ja yhteiset palvelut, Toimialan hallinto, Tekninen huolto
Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.