Erikoishammaslääkäri, 2 kpl, Opetushammashoitola

Erikoishammaslääkäri toimii Turun kaupungin opetushammashoitolassa hammaslääketieteen opiskelijoiden peruskoulutuksessa kliinisen hoitoharjoittelun ohjaajana. Hän huolehtii opiskelijoiden potilastyön laaja-alaisesta suunnittelusta, ohjaamisesta ja seuraamisesta sekä toimenpiteiden kirjaamisesta. Kliininen opettaja omaa kyvyn tukea hammaslääkäriopiskelijaa ammatillisessa kehittymisessä ja parantaa opiskelijan valmiuksia toimia asiantuntijana sekä osaa antaa rakentavaa palautetta. Haussa on kaksi osa-aikaista (19,12 h/vko) toimea, joihin haetaan kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkäreitä ohjaamaan kliinistä hoitoharjoittelua pääsääntöisesti omalla erikoisalallaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on erikoishammaslääkärin oikeus tehtävään soveltuvalla hammaslääketieteen erikoisalalla.

Lisäksi edelytetää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan kokomus opetustehtävistä, pedagogiset valmiudet sekä hyvä yhteistyökyky ja tiimihenkisyys. Lisäksi tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vaihtoehdon verrattuna tavanomaiseen hammaslääkärin kliiniseen työhön kannustavassa kollegatyöyhteisössä sekä innokkaiden opiskelijoiden seurassa. Läheinen yhteistyö yliopiston kanssa antaa mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista ja pedagogista osaamista.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

ylihammaslääkäri Taina Raunio, taina.raunio@turku.fi, p: +358 400 605 464
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Suun terveydenhuolto, Perusopetus
Osoite: Lemminkäisenkatu 2, 20520 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Suggested jobs