Erikoishammaslääkäri (oikomishoito) - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Erikoishammaslääkäri (oikomishoito)

Haemme oikomishoidon erikoishammaslääkäriä pitkäaikaiseen sijaisuuteen.

Toteutamme oikomishoitoa tiimimallilla työnjakoa hyväksi käyttäen ja noudattaen ns. varhaisoikomisen periaatteita. Oikomistiimiin kuuluvat oikomishoitoon perehtyneet suuhygienistit ja hammashoitajat sekä apuoikojahammaslääkäri. Hoitojen suunnittelussa sinulla on käytössäsi Effican oikomisanalyysiohjelma. Vastuualueesi, Lappeenranta ja Taipalsaari, väestöpohja on noin 77000.

Työaikasi voidaan toteuttaa joustavin järjestelyin ja voit esittää palkkatoiveesi. Avustamme tarvittaessa asunnon etsimisessä.

Pätevyysvaatimuksena sijaisuuteen on oikeus harjoittaa erikoishammaslääkärin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 1994/1559 4 §). Erikoishammaslääkärin tutkinto tulee olla suoritettu hampaiston oikomishoito -koulutusohjelmassa.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Liity kehitysmyönteiseen joukkoomme, ja katso lisätiedot www.eksote.fi/rekry.

Edellytämme hakijalta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, joka tulee esittää todistuksella, mikäli äidinkielenä ei ole suomi. Tarkemmat tiedot vaadittavasta kielitaidosta saat ilmoituksessa mainituilta henkilöiltä.

Ellet voi tehdä hakemusta Kuntarekryn kautta, voit lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteella kirjaamo@eksote.fi tai postitse osoitteella Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Johtava ylihammaslääkäri Maarit Natunen, p. 040 194 4900 (28.6.-12.7.)
Ylihammaslääkäri Atte Antikainen, p. 040 194 4099 (28.6.-5.7. ja 22.-26.7.)
Ylihammaslääkäri Mervi Tuomisto p. 040 651 1942 (28.6.-19.7.)
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Etelä-Karjalan suun terveydenhuolto, Erikoisalojen yksikkö
Osoite: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan