Erikoishammaslääkäri (oikomishoito) - Tammerfors stad

Erikoishammaslääkäri (oikomishoito) - Tammerfors stad

Haemme oikomishoidon erikoishammaslääkäriä vakituiseen toimeen 1.6.2019 alkaen.
Erikoishammaslääkäri sijoittuu Tampereen kaupungin suupolille. Suupoli sijaitsee TAYSin kampuksella ja toimii erikoishammaslääkäripalveluiden ja koulutuksen yksikkönä.
Yksikössä työskentelee erikoishammaslääkäreitä protetiikan, parodontologian endodontian, oikomishoidon ja suukirurgian alalta.
Tehtävä sisältää oikomishoidon tarpeen arviota, hoidon toteutusta moniammatillisessa tiimissä. Tehtävään sisältyy myös erikoistuvien hammaslääkäreiden ohjausta sekä peruskoulutettujen hammaslääkäreiden ja suuhygienistien konsultointia.
Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja hyvät mahdollisuudet jatkuvaan kouluttautumiseen.
Kelpoisuusvaatimus toimeen on erikoishammaslääkärin laillistus oikomishoidon hammashoidon erikoisalalta.
Haussa voidaan huomioida myös pian erikoishammaslääkäriksi (oikomishoito) valmistuva hammaslääkäri.
Lisätietoja tehtävästä antaa Apulaisylihammaslääkäri Nina Piililä, puh. 040 767 7090.
Tampereen kaupungin työntekijänä sinulla on oikeus ison organisaation etuihin, kuten työterveyshuoltoon ja vakuutuskassan etuuksiin. Kaupunki myös tarjoaa mahdollisuuden harrastaa liikuntaa ja kulttuuria etusetelin avulla. Näiden lisäksi tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet monialaiseen ja ammatilliseen yhteistyöhön ja kehittämiseen.
Hakuaika päättyy 27.5.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi.
IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta www.tampere.fi/tyo/avoimettyopaikat/imuri ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.  Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Läs mer

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Suun terveydenhuolto
  • Jobb
  • tre-1-186-19
  • 2.5.2019 - 27.5.2019 23:59
  • TammerforsBirkaland

Apulaisylihammaslääkäri Nina Piililä, puh. 040 767 7090.

Suun terveydenhuolto
Adress: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Mer om arbetsgivaren