Turun kupeessa sijaitseva Raision kaupunki tunnetaan tehokkaista ja hyvistä palveluista ja ennakkoluulottomuudesta uusien toimintatapojen kehittämisessä. Tule mukaan suun terveydenhuollon innostuneeseen työyhteisöön, jossa keskitytään paitsi hyvään palveluun myös hyvän työilmapiirin ylläpitämiseen.

Raision kaupunki hakee erikoishammaslääkäriä määräaikaiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen ajalle 16.8.2021 - 7.4.2022. Työaikaprosentti on 20% kokoaikaisesta. Haemme ensisijaisesti suu- ja leukakirurgian osaajaa, mutta myös muu erikoisala huomiodaan. Määräaikaiseen sijaisuuteen voidaan valita myös perushammaslääkäri, mikäli päteviä hakioita ei ole. Perehtyneisyys suu- ja leukakirurgiaan katsotaan eduksi.
Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun erikoishammaslääkärin pätevyys. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.
Palkkaus määräytyy KVTES:in ja lääkärisopimuksen mukaan.
Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Raisio on savuton työpaikka.

Toivomme, että hakemus jätetään sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 6.8.2021 klo 13.00 mennessä. Tutkinto- ja työtodistukset esitetään työhaastattelun yhteydessä.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.raisio.fi
https://www.raisio.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/suun-terveydenhuolto

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylihammaslääkäri Sari Hänninen-Rauta p. 044 7971 100 tai aluevastaava Jyri Saarinen p. 044 7971 905
Hakemuksen jättämiseen liittyvät kysymykset
henkilöstösuunnittelija Mirja Arola
p. +358403585234
Sähköpostit: etunimi.sukunimi@raisio.fi

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Suun terveydenhuolto

Raision kaupunki on kasvun paikka: lähes 25 000 asukkaan ja 1500 yrityksen kotikaupunki ja 1400 ihmisen työpaikka Turun seudulla. Tervetuloa!


Osoite: Juhaninkuja 3, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb