Erikoishammaslääkäri, Suu- ja leukasairauksien pkl

Kuopion yliopistollisessa sairaalan Aistinelinsairauksien osaamiskeskuksessa on Suu- ja leukasairauksien poliklinikassa haettavana kliinisen hammashoidon erikoishammaslääkärin virka.

Suu- ja leukasairauksien poliklinikka vastaa eri hammaslääketieteen erikoisalojen, suun ja leukojen alueen sairauksien ja vammojen erikoissairaanhoitoa vaativasta hoidosta. Tehtäviin kuuluu muun muassa suu- ja leukasairauksien akuuttihoito, medisiinisten riskipotilaiden hammashoito, suun- ja leukojen alueen kehityshäiriöiden hoito, vaikeiden suu-, leuka- ja kasvovammojen hoito ja suusyöpäpotilaiden hoito ja kuntoutus.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on laillistetun erikoishammaslääkärin oikeudet suu -ja leukakirurgian alalla.

Työaika ja palkkaus sovitaan Lääkärisopimuksen sairaalalääkäriliitteen ja Kuopion yliopistollisen sairaalan käytäntöjen mukaisesti.

Ennen virantoimituksen aloittamista valitun tulee esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/suu-ja-leukasairaudet

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoja antaa palvelulinjajohtaja Panu Rantonen, p. 044 717 9915, panu.rantonen(at)kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!