Erikoiskirjastonhoitaja - Hollolan kunta

Hollolan kunnan hyvinvoinnin palvelualueella on haettavana erikoiskirjastonhoitajan työsuhde. Erikoiskirjastonhoitaja vastaa lasten- ja nuorten kirjastopalveluista sekä tapahtumien järjestämisestä kaikille asiakasryhmille. Tehtäviin kuuluu mm. kirjavinkkaus, kokoelmatyö, asiakaspalvelu sekä yhteistyö koulujen ja päiväkotien kanssa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista ja positiivista sekä laaja-alaista kehittävää asennetta ja otetta työhön, joustavuutta, organisointikykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta erilaisten kulttuuritapahtumien järjestämisestä. Lisäksi eduksi katsotaan pedagogiset opinnot sekä halu ja edellytykset hoitaa myös esimiestehtäviä.

Tarjoamme itsenäisiä ja monipuolisia työtehtäviä. Erikoiskirjastonhoitajan työsuhde on voimassa toistaiseksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu joko vähintään 60 opintopisteen laajuiset korkeakoulutasoiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelualan ammattitutkinto.

Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävä täytetään 11.8.2021 alkaen. Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Sähköisen hakemuksen liitteeksi pyydämme lisäämään kopiot olennaisista tutkinto- ja työtodistuksista.

Lisätietoja

http://www.hollola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kati Salminen, 0447801269, kati.salminen@hollola.fi, ajalla 18.6.-2.7.2021

Lisätietoja

Hollolan kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Vapaa-aikapalvelut, Kirjasto ja kulttuuri

Hollola, tuo hirveen ihana 24 000 asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Kotoisa, sanovat asukkaat. Meitä on yli 600 eri alojen osaajaa työurallaan kasvamassa ja kehittymässä. Meillä vastuullisesti toimiminen tarkoittaa avoimuutta, ratkaisukeskeisyyttä, ennakointia ja välittämistä. Yhteistyö sekä luovat ja sujuvat ratkaisut ovat osa toimintatapaamme.

Hollolalla on monta luontoa, yhteisöllisyys on vain yksi niistä – meillä et jää yksin, apua saat aina. #hollola #montaluontoa


Osoite: Nuottikuja 2, 15870 Hollola
Hollolan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb