Erikoislääkäri (2), virka, syöpätaudit

Haemme syöpätautien erikoislääkäriä (2) virkaan Medisiinisen tulosalueen syöpätautien ja hematologian vastuualueelle.

Molempien virkojen toimenkuvaan kuuluu potilastyön lisäksi yhteistyö muiden yksiköiden ja erikoisalojen kanssa, sekä osallistuminen oman yksikön jatkuvaan kehittämiseen. Erikoistuvien lääkäreiden kouluttaminen ja ohjaaminen on osana toimenkuvaa. Virkaan sisältyy päivystysvelvollisuus.

Arvostamme monipuolista kokemusta ja osaamista syöpäpotilaan hoidossa, sekä kiinnostusta toiminnan kehittämiseen. Lisäksi arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä moniammatillisessa työyhteisössä. Eduksi katsotaan perehtyneisyys sädehoidon annossuunnitteluun ja piirtotyöhön, kokemus vaativien lymfoomapotilaiden hoidosta tai palliatiivisen hoidon erityispätevyys/perehtyneisyys syöpäpotilaan palliatiiviseen oirehoitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/994 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Virkaan soveltuva erikoisala on syöpätautien erikoisala.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin.

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.ppshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vastuualueen johtaja Hanne Kuitunen p. 040 505 0818. Sähköposti: hanne.kuitunen(at)ppshp.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa -linkistä.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri, Oys, Medisiininen tulosalue, Syöpätaudit
Osoite: Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on innovatiivinen ja dynaaminen terveyspalvelujen tuottaja. Alueen yli 400 000 asukasta palvelee noin 6 500 terveydenhuollon ammattilaista. Oulun yliopistollinen sairaala vastaa erityistason hoidon järjestämisestä koko Pohjois-Suomen väestölle.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri on savuton ja päihteetön työpaikka.