Erikoislääkäri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Erikoislääkäri - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme erikoislääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haetko työpaikkaa, jossa on tehty merkittävää työtä terveys- ja sosiaalipalvelujen kehittämisessä?
Eksotessa on integroitu onnistuneesti perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon prosessit. Jatkokehittämistä integraation syventämiseksi tehdään edelleen. Työn ansiosta hoitoon pääsy on nopeutunut ja painopiste siirtynyt varhaisempaan vaiheeseen. Kasvu- ja kehitysympäristöihin tehtävää työtä tuetaan liikkuvin palvelumuodoin.

Kehitykselliset palveluiden yksikössä tutkitaan, hoidetaan ja kuntoutetaan lapsia, joilla on erityisvaikeuksia. Lääkäri vastaa hoitoprosessista yhdessä asiakkaan ja moniammatillisen työryhmän kanssa. Etsimme tehtävään erikoislääkäriä soveltuvalta erikoisalalta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn ja kokeneiden kollegoiden tuen.
Panostamme ammatillisiin kehittymistarpeisiisi. Tehtäväkuva on räätälöitävissä soveltuvin osin. Virkaan on mahdollista sisällyttää ylilääkärin viran osa-aikainen sijaistus 1.8.2019 alkaen ja kokoaikainen ylilääkärin tehtävä 1.1.2021.

Koeaika 4 kuukautta.

Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote ja ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Läs mer

http://www.eksote.fi

Kiinnostuitko? Kysy lisää ylilääkäri Leena-Maria Pohjola puh. 040 651 3934
palveluesimies Hennariikka Nurminen puh. 040 651 3072
etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, lasten ja nuorten kehitykselliset palvelut
Adress: Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.
Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa: Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Mer om arbetsgivaren