Skip to main content
test
Erikoislääkäri, Akuutti24 - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Kiinnostaako työ yhdessä Suomen suurimmassa päivystyskeskuksessa?
Tule osaksi innostunutta akuuttilääketieteen lääkärikuntaa!

Haemme kahta (2) päivystyksestä kiinnostunutta ERIKOISLÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan Päijät-Hämeen keskussairaalaan, Akuutti24 ensihoito- ja päivystyskeskukseen Lahteen.

Olemme yksi Suomen suurimmista päivystyskeskuksista laajan päivystyksen sairaalan yhteydessä. Päivystyksemme toimii akuuttilääkärijohtoisesti ja hoidamme potilaita moniammatillisessa tiimissä akuuttilääketieteellisten metodien pohjalta. Meillä työskentelee yhteensä 18 erikoislääkäriä mm. akuuttilääketieteen, kirurgian, anestesian, sisätautien, geriatrian, yleislääketieteen ja neurologian erikoisaloilta. Akuutti24 kokonaisuuteen kuuluu myös päivystysosasto, selviämishoitoasematoiminta, laadukas ensihoitotoiminta (ml. lääkäriyksikkö) sekä laaja kotisairaalatoiminta.

Panostamme vahvasti akuuttilääketieteelliseen koulutukseen. Tarvitsemme lisää osaajia erityisesti erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen sekä kriittisimmin sairastuneiden potilaiden hoitoon ja näiden potilaiden hoitomallien kehittämiseen. Työnkuvaasi voidaan sisällyttää erilaisia tehtäviä Akuutti24:n eri alueilla räätälöidysti päivystyksen potilastyön lisäksi toiveesi huomioiden. Saat mahdollisuuden kehittyä ja toimia itsenäisesti, mutta tuki on aina lähellä.

Teemme vuorotyötä ja työvuorosuunnittelumme on huippuluokkaa. Me olemme joustavia, joten meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa niin työvuoroihisi kuin työsi sisältöön. Huomioimme erityisosaamisesi työnkuvassa, joka on muokattavissa juuri sinulle sopivaksi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja monipuolisen työnkuvan. Työyhteisömme on mukavan rento ja innovaatioinnokas. Voit halutessasi työskennellä myös osa-aikaisena, ja soveltuvin osin myös etänä.

Jos haluat olla mukana kehittämässä nykyaikaista päivystystä, tämä on ehdottomasti sinun paikkasi. Odotamme sinulta innokkuutta ja hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyyden soveltuvalla alalla. Tehtävässä edellytetään myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua.

Tule mukaan ammattitaitoiseen ja innostuneeseen joukkoomme! Odotamme sinua!

Lisätietoja

https://www.paijatha.fi/rekry/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosaluejohtaja Liisa Nordlund, Akuutti24
puh. 044 719 5994
liisa.nordlund@paijatha.fi

Lisätietoja

Akuutti24

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Rekommenderade jobb