Erikoislääkäri, Anestesiologia ja tehohoito

Tule meille anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäriksi!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Anestesiologian ja tehohoidon osaamiskeskuksessa on haettavana kaksi erikoislääkärin virkaa.

KYSissä on vuosittain noin 25 000 anestesia- ja leikkaustoiminnan toimenpidekäyntiä. Anestesia- ja leikkaustoiminta on jaettu teho-osastoon, neuro- ja sydänkirurgian leikkausyksikköön, pehmytosakirurgian leikkausyksikköön, tukielinkirurgian leikkausyksikköön, aistinelinkirurgian leikkausyksikköön, leikkaustoiminnan vastaanotto- ja kotiutusyksikköön sekä heräämöön.

Kelpoisuusvaatimuksina erikoislääkärin virkaan ovat terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys anestesiologian ja tehohoidon erikoisalalla.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Virkaa täytettäessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/tehohoito

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osaamiskeskusjohtaja Tero Martikainen, puh. 044 717 5045, sähköposti on muodossa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!

Suggested jobs