Erikoislääkäri, Endokrinologia

Ansök senast  28.6.2024 15:00

Haemme vakituiseen virkaan endokrinologian erikoislääkäriä Satakunnan hyvinvointialueelle.

Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun endokrinologian erikoislääkärin oikeudet.

Työ sisältää kliinistä poliklinikkatyötä ja mahdollisesti myös osastotyötä. Osittainen etätyö on mahdollista. Halutessasi voit tehdä työtä myös osa-aikaisesti 50-100% työajalla. Työnkuvasta riippuen voit työskennellä Porissa, Raumalla tai molemmissa. Erikoislääkärit osallistuvat sisätautien takapäivystysrinkiin

Palkkaus määräytyy voimassa olevan Satakunnan hyvinvointialueen palkkausjärjestelmän mukaan. Muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n mukaan.

Olemme koulutusmyönteinen yksikkö ja pääset ulkopuolisiin koulutuksiin säännöllisesti. Kannustamme tutkimustyöhön. Pidämme tärkeänä kollegiaalisuutta, mikä näkyy tiiviinä työyhteisönä ja hyvänä yhteishenkenä. Henkilöstön työhyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää.

Tarjoamme Sinulle liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Virka täytetään sopimuksen mukaan toistaiseksi ja noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Virkaan valitun tulee hakeutua työterveyhuoltoon terveystarkastukseen ja toimittaa esihenkilölleen nähtäväksi työterveyshuollossa kirjattu lausunto työkykyisyydestä tai sopivuuslausunto.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Tarkastamme alkuperäiset tutkintotodistukset haastateltavilta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan myös osoitteessa www.sata.fi/rekry.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut, p.044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Ylilääkäri Juha Liikala, p.044 707 9255, juha.liikala@sata.fi

Vastuuyksikön päällikkö Mikko Järvisalo, p.050 341 5760, mikko.jarvisalo@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare