Keski-Suomen Sairaala Nova on avannut ovensa tammikuussa 2021, jolloin Keski-Suomen sairaanhoitopiirin erikoissairaanhoidon palvelut ja osa Jyväskylän kaupungin perusterveydenhuollon palveluista käynnistyvät uusissa tiloissa.

Tervetuloa lastenneurologialle Jyväskylään!

Haemme nyt

LASTENNEUROLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ sekä
LASTENNEUROLOGIAAN ERIKOISTUVAA LÄÄKÄRIÄ

Lastentautien ja lastenneurologian yksikkömme muuttivat täysin uusiin ja moderneihin tiloihin, jossa käytössämme on uusin teknologia ja välineistö.

Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja työtä tehdään esim. poliklinikkatyönä ja kuntoutustyöryhmässä. Tehtäviin kuuluu myös lasten- ja vastasyntyneiden akuuttien neurologisten tilanteiden konsultointi.

Suhtaudumme lisäkouluttautumiseen kannustavasti. Kouluttautua voi monipuolisesti esim. neurologisiin akuutteihin tilanteisiin. Yksiköllämme on erittäin laadukkaat oheispalvelut (mm. KNF, kliinisen neurofysiologian kanssa) ja myös valtakunnallisesti huomioitu toimiva hoidon porrastusmalli.

Tarjoamme sinulle
- monipuolisen työnkuvan
- hyvän perehdytyksen ja seniorituen
- vähemmän byrokratiaa
- modernit työtilat Sairaala Novassa, jossa työtäsi tukevat laadukkaat oheispalvelut
- osaavan ja kannustavan moniammatillisen työyhteisön, jossa kaikki tekevät työtä lasten parhaaksi
- kilpailukykyisen palkan

Kelpoisuusehtona erikoislääkärin virkaan on lastenneurologian erikoislääkärin pätevyys ja erikoistuvien lääkäreiden osalta laillistetun lääkärin pätevyys. Lastenneurologian erikoistumispaikkaa ei vaadita aloittaessa, ja reuna- ja kokeilujaksot myös muiden alojen erikoistuville ovat mahdollisia.

Valittujen tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikostaustaote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävissä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Noudatamme koeaikaa.

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona. Halutessasi voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse rekrytointi@ksshp.fi.

Jyväskylä on kaupunkina viihtyisä ja nuorekas. Meillä on upea järviluonto, neljä kansallispuistoa, urbaania kaupunkikulttuuria ja tuhansia tapahtumia. Tutustu Jyväskylään asuinpaikkana https://visitjyvaskyla.fi/

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ole yhteydessä, kerron mielelläni lisää!
-
Ylilääkäri Auli Teittinen
p. 014 269 3091
auli.teittinen@ksshp.fi

Lisätietoja

Lastenneurologia

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Rekommenderade jobb