test

Erikoislääkäri, Fysiatria

Ansök senast  2.5.2024 14:00

Tervetuloa osaksi moniammatillista kuntoutuksen osaajien joukkoa. Täytämme avoimen erikoissairaanhoidon kuntoutuspoliklinikan erikoislääkärin viran. Ensisijaisena tehtävänä virassa on fysiatrian poliklinikan erikoislääkärinä toimiminen.

Tervetuloa osaksi moniammatillista kuntoutuksen osaajien joukkoa. Täytämme avoimen erikoissairaanhoidon kuntoutuspoliklinikan erikoislääkärin viran. Ensisijaisena tehtävänä virassa on fysiatrian poliklinikan erikoislääkärinä toimiminen. Tehtävään on mahdollista sisällyttää virkaan valittavan toiveiden mukaan myös muita kuntoutuksen poliklinikan tehtäviä, kuten työskentelyä kipupoliklinikalla, selkäydinvammapoliklinikalla, kuntoutustutkimuksessa tai apuvälinekeskuksessa. Myös joustavat työaikaratkaisut ovat virassa mahdollisia.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntoutuspoliklinikalle on keskitetty maakunnan erityistason moniammatilliset polikliiniset kuntoutuspalvelut käsittäen fysiatrian poliklinikan, kuntoutustutkimuspoliklinikan, kipupoliklinikan ja toimintakykykeskuksen. Kuntoutuspoliklinikka toimii uusissa ja avarissa tiloissa 2021 loppuvuodesta valmistuneessa M-talossa. Poliklinikalla toimii monialainen ja moniammatillinen kuntoutuksen ammattilaisten joukko. Nyt haemme joukkomme fysiatrian erikoislääkäriä työpariksi fysiatrian osastonylilääkärille ja työskentelemään yhdessä muiden kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

Kelpoisuusehtona virkaan on fysiatrian erikoislääkärin tutkinto. Haussa voidaan ottaa huomioon myös erikoistuva lääkäri, jonka opinnot ovat loppuvaiheessa, jolloin virka voidaan täyttää määräaikaisena valmistumiseen saakka.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen ja paikallisen sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen viran vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Palvelualuejohtaja Aki Vainionpää

puh. 050 474 4636

aki.vainionpaa@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare