Skip to main content
test
Erikoislääkäri, ihotaudit - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Erikoislääkärin vakituinen virka keuhko-, iho- ja allergiasairauksien vastuualueella, ihotautien yksikössä

Erikoislääkärinä työskentelet potilastyössä ja osallistut toiminnan kehittämiseen sekä erikoistuvien lääkäreiden ohjaukseen. Sairaala toimii opetussairaalana.

Edellytämme laaja-alaista osaamista ihotautien alalla.

Eduksi katsomme kiinnostuksen ihosyöpien hoitoon ja kokemuksen niiden hoidosta.

Arvostamme yhteistyökykyä ja innostusta toiminnan kehittämiseen. Valintapäätöksen kokonaisuudessa huomioidaan myös haastattelussa menestyminen.

Kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeus iho- ja sukupuolitautien tai ihotautien ja allergologian erikoisalalla.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on LS ja työaika on kokoaikatyö. Viran koeaika on 6 kk. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja sekä 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävästä antaa ylilääkäri Maria Lönnrot, puh. 03 311 65153 tai etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Hakuaika päättyy 8.7.2022.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ylilääkäri Maria Lönnrot, 03-31165153, maria.lonnrot@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Elämänaukio 2, 33520 Tampere
Tampereen yliopistollinen sairaala - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb