Skip to main content
test
Erikoislääkäri, kehitysvammapalvelut - Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Erikoislääkärin vakituinen virka kehitysvammapalveluissa

Tays Kehitysvammapalveluilla täydennämme kuntien peruspalveluita. Tuotamme erityisen tuen tarpeessa oleville henkilöille ja heidän perheilleen kehitysvammapoliklinikan sekä tukikeskuksen palveluita. Kehitysvammapoliklinikan palvelut sisältävät käyntejä poliklinikalla, aluevastaanotoilla tai asiakkaan arjen ympäristöissä sekä puhelinkonsultaatioita. Tukikeskus tarjoaa tutkimus-, kuntoutus- ja tukijaksoja sekä kriisihoitoa. Lisäksi järjestämme kehitysvammaisten henkilöiden tahdosta riippumatonta hoitoa. Sairaala toimii opetussairaalana.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan toimenkuvan, missä erikoislääkärin vastuulla on avohuollossa ja kuntoutusjaksoilla olevien kehitysvammaisten potilaiden lisäsairauksien diagnostiikka, yksilöllisen lääkehoidon sekä kuntoutuksen suunnittelu yhteistyössä kokeneiden erikoislääkäreiden kanssa (lastenneurologi, lastentaudit, psykiatri, neurologia, fysiatria) sekä muiden moniammatillisen tiimin jäsenten kanssa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus hankkia kehitysvammalääketieteen erityispätevyys ja tehdä tutkimustyötä. Tehtävään ei sisälly päivystystä.

Edellytämme hakijalta moniammatillista yhteistyökykyä.

Eduksi luemme kehitysvamma-alan kokemuksen.

Kelpoisuusvaatimuksena on erikoislääkärin oikeus soveltuvalla erikoisalalla.

Virkaan valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja sekä 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on LS ja työaika on kokoaikatyö. Viran koeaika on 6 kk. Aloitus on sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso, puh. 050 537 4673 ja palvelupäällikkö Sirkku Pullinen, puh. 050 373 0453.

Hakuaika päättyy 31.8.2022.
Virkahaun hakuaikaa on jatkettu, ja 22.7.2022 mennessä toimitetut hakemukset huomioidaan haussa.
Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste, nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat ylilääkäri Nina Bjelogrlic-Laakso, puh. 050 537 4673 ja palvelupäällikkö Sirkku Pullinen, puh. 050 373 0453.

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Pitkäniementie 11, 37100 Nokia
Tampereen yliopistollinen sairaala, Tays - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb