Erikoislääkäri, kliininen fysiologia

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä Turun yliopistollisen keskussairaalan Kuvantamisen toimialueen kliinisen fysiologian, isotooppi- ja PET -tutkimusten vastuualueella on haettavana erikoislääkärin virka.

Erikoislääkäri osallistuu kliinisen työn ohella yksikön palveluiden kehitystyöhön sekä kiinnostuksensa mukaisesti alan tieteelliseen tutkimukseen ja opetukseen. Kliinisen fysiologian, isotooppi- ja PET -tutkimusten osastot palvelevat pääosin Turun yliopistollisen keskussairaalan yksiköitä tarjoten laajan valikoiman kliinisen fysiologian ja isotooppilääketieteen alan tutkimuspalveluita erikoissairaanhoitoon ja vaativaan erityistason sairaanhoitoon.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.
1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. yl Maria Saarenhovi, p. 02-3131828, maria.saarenhovi@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 11 Kuvantamisen toimialue
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats