Erikoislääkäri (lastenpsykiatria)

ESSOTE hakee erikoislääkäriä innostuneeseen ja asiantuntevaan lastenpsykiatrian työtiimiin toistaiseksi voimassa olevaan palvelussuhteeseen 1.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Virkatyö on alle 13-vuotiaiden lasten mielenterveystyötä ja perheiden kanssa työskentelyä lastenpsykiatrian työtiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa, moniammatillisessa työryhmässä. Sinulla on mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä. Tarjoamme hyvät työvälineet, hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja viihtyisän työskentely-ympäristön Perhetalossa.

Työpaikkasi on hyvien liikenneyhteyksien varressa.

Kelpoisuutena virkaan on lastenpsykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Jos em. erikoislääkärin kelpoisuuden täyttäviä hakijoita ei ole, valintaprosessissa voidaan huomioida myös lastenpsykiatriaan erikoistuvat laillistetut lääkärit.

Tehtäväkohtainen palkka on 6044,49 euroa/kk (lastenpsykiatrian erikoislääkäri).

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Miia Nykänen-Khaling p. 040 3598964, osastonylilääkäri Laura Netshajev p. 040 3598963 tai johtajaylilääkäri Jarmo Koski p. 044 3512541. Tiedustelut ensisijaisesti sähköpostitse, etunimi.sukunimi@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.

Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!