Erikoislääkäri, Lastenpsykiatrinen yksikkö - Esbo stad

Haluatko olla tukemassa ja auttamassa espoolaisia esi- ja alakouluikäisiä lapsia sekä perheitä lastenpsykiatrisissa pulmissa? Pidätkö moniammatillisesta tiimityöstä ja kehittämisestä? Katsotko kohti tulevaisuuden perhekeskuksia ja hyvinvointialueita? Jos vastasit kyllä - hae meille!

Lastenpsykiatrisen diagnostiikan ja hoidon lisäksi kehitämme edelleen uusia lapsen kehitysympäristöissä toimivia lastenpsykiatrisia hoito- ja konsultaatiokäytäntöjä yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa.

Pääset vaikuttamaan aktiivisesti lasten mielenterveyspalveluiden kehittämiseen ja asiakkaiden hyvinvoinnin lisääntymiseen. Yksikössä toimii kanssasi innostunut joukko lastenpsykiatreja, sairaanhoitajia, psykologeja, neuropsykologi, puhe- ja toimintaterapeutti sekä osastonsihteeri. Esimiehenä toimii ylilääkäri, joka tekee tiivistä yhteistyötä yksikön päällikön kanssa. Toimit oman tiimisi vastuulääkärinä.

Virkasuhteet ovat vakituisia ja ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Katsomme tulevaan ja toivomme lastenpsykiatrisen osaamisen lisäksi mm. lastenneurologista osaamista. Myös muu lasten erikoislääkärin osaamisala voi soveltua, joten hae ja tartu rohkeasti uuteen!

Työpaikan nimi:
Lastenpsykiatrinen yksikkö

Työaika:
38 h 15 min/vk

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Lastenpsykiatrian tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan valita määräaikaisesti laillistettu lääkäri, jolla on lastenpsykiatrista työkokemusta.

Tehtävässä edellytetään:
Tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Kliinistä kokemusta lasten ja perheiden kanssa toimimisesta sekä työskentelystä moniammatillisissa verkostoissa. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
Kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä. Kehittämismyönteisyyttä, positiivista asennetta sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa yksikön päällikkö Anu Kivistö, 040 639 3333

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Poistetut yksiköt, VANHA Lastenpsykiatrinen yksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Pihatörmä 1 C, 1 krs, 02240 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb