Skip to main content
test
Erikoislääkäri, Muistitalo - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Haemme geriatrian tai neurologian erikoislääkäriä uuteen Muistitaloon. Muistitalo on moniammatillinen yksikkö, jossa toteutetaan muistisairauksien diagnostiikkaa, hoidon suunnittelua ja koordinointia sekä seurantaa. Palvelu on suunnattu ikääntyneille turkulaisille ja yksikkö on osa geriatriset ja kuntouttavat palvelut vastuualuetta. Muistitalossa toimii muistihoitajia, muistikoordinaattoreita sekä lääkäreitä erikoissairaanhoidosta ja perusterveydenhuollosta.

Erikoislääkäri työskentelee poliklinikalla yhdessä muistihoitajien kanssa ja tehtäviin kuuluu muistisairauksien diagnostiikka ja hoito. Erikoislääkäri toimii myös asiantuntijana osana Muistitalon moniammatillista tiimiä. Moniammatillisella työskentelyllä mahdollistetaan sujuvat konsultaatiot eri ammattiryhmien kesken sekä asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito ja hoidon koordinointi.

Kelpoisuusvaatimus on erikoislääkärin oikeus virkaan soveltuvalla lääketieteen erikoisalalla.

Lisäksi edellytetään hyvää suomen kielen taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n sekä 48a §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://turku.fi
http://turku.fi/laakariksi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Taru Falenius taru.falenius@turku.fi puh. 040 579 6749
Paula Viikari paula.viikari@turku.fi puh. 044 907 3245
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti. Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa ennen hakuajan päättymistä osoitteella Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Kirjaamo, PL 355, 20101 Turku

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Terveyspalvelut, Sairaalapalvelut, Sairaalan yhteiset toiminnot, Lääkäripooli

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Kunnallissairaalantie 20, 20700 Turku

Rekommenderade jobb