Skip to main content
test
Erikoislääkäri, Nuorisopsykiatria - Kuopion yliopistollinen sairaala

Hei nuorisopsykiatriaan erikoistunut, neuropsykiatriasta kiinnostunut/kokemusta omaava lääkäri tai kollega, joka harkitset kouluttautumista juuri tähän; meillä on sinulle tarjolla osaamistasi vastaava ja mielenkiintoinen työ osana moniammatillista huipputiimiä!

Kuopion yliopistollisen sairaalan Mielenterveys ja hyvinvointi -palvelukeskuksessa on haettavana erikoislääkärin virka nuorisopsykiatrian palvelulinjalla, Nuorisopsykiatrian poliklinikalla. Pätevien hakijoiden puuttuessa työhön voidaan sijaiseksi ottaa myös ao kokemusta omaava.

Nuorisopsykiatrian palvelulinja tuottaa erikoissairaanhoidon avohoidon palveluita 14-19-vuotiaille ja osastohoitopalveluita 14-17 -vuotiaille Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä sekä KYSin ERVA-alueella.

Olisiko tämä työ ja työyksikkö sinua varten?

Kelpoisuusvaatimuksina erikoislääkärin virkaan ovat terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys nuorisopsykiatriassa. Neuropsykiatrinen osaaminen katsotaan eduksi.

Virkaan valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista esittää työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ja toimitettava nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen. Virkaa täytettäessä sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lue ja katso lisää KYSin psykiatriasta:
https://duunitori.fi/tyoelama/kys-psykiatria
https://youtu.be/JaZKVz7QhYA

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/psykiatria/nuorisopsykiatria

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antavat osastonylilääkäri Tiia Rissanen, p. 044 717 5440 ja palvelukeskusjohtaja Paula Ollonen, puh. 044 717 9423, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Pohjois-Savon kuntien sosiaali- ja terveystoimen, pelastustoimen ja sairaanhoitopiirin palvelut siirtyvät hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Pohjois-Savossa on sen jälkeen yksi järjestäjä, joka on vastuussa sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Pohjois-Savossa Kuopion yliopistollinen sairaala KYS vastaa erikoissairaanhoidosta. Vuoden 2023 alussa hyvinvointialueille siirtyvät sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastustoimen henkilöstö alueen kunnista ja kuntayhtymistä ns. vanhoina työntekijöinä henkilöstösiirtosopimuksella. Henkilöstöä hyvinvointialueella tulee olemaan noin 12.500 henkilöä. Myös tämä kyseinen avoinna oleva tehtävä siirtyy liikkeen luovutuksen periaattein 1.1.2023 lukien Pohjois-Savon hyvinvointialueelle.


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Rekommenderade jobb