test
Erikoislääkäri  / Nuorisovastaanotto - Tampereen kaupunki

Nuorisovastaanotto kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Toimintaa kehitetään tavoitteellisesti vastaamaan nuorten päihde- ja mielenterveyden haasteisiin erityisenä tavoitteena matalan kynnyksen palvelun, palveluohjauksen ja toiminnallisten menetelmien lisääminen. Yksikössä tulee työskentelemään noin 45 henkilöä.

Haemme erikoislääkäriä vakituiseen virkasuhteeseen.

Kyseessä on erikoislääkärin (psykiatria/nuorisopsykiatria) tehtävät Nuorisovastaanoton monialaisessa mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluiden kokonaisuudessa. Tehtävä sijoittuu nuoria aikuisia (18-24-vuotiaat) kohtaavaan työryhmään, jossa keskeistä on lääketieteellisen osaamisen tuominen, pääasiallisesti lyhytterapeuttisin menetelmin työskentelevään tiimiin, ja konsultaatioiden tarjoaminen opiskeluterveydenhuoltoon, mukaan lukien kuntoutuspsykoterapia-arvioiden tekeminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri, psykiatrian tai nuorisopsykiatrian erikoislääkäri sekä hyvä suomen kielen taito.

Eduksi katsotaan kokemus nuorten aikuisten parissa työskentelemisestä, peruspalveluita konsultoivista tehtävistä sekä päihdepsykiatrinen osaaminen.

Virkaan valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Käytämme viroissa 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylilääkäri Laura Linkosalo, p. 040 639 0719, ylilääkäri Tuire Sannisto, p. 050 468 9166 ja vs johtava psykologi Sari Riepponen, p. 040 800 7927 tai etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Hakuaika päättyy 15.12.2021.
Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat apulaisylilääkäri Laura Linkosalo, p. 040 639 0719, ylilääkäri Tuire Sannisto, p. 050 468 9166 ja vs johtava psykologi Sari Riepponen, p. 040 800 7927 tai etunimi.sukunimi(at)tampere.fi

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Nuorisovastaanotto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb