Erikoislääkäri, päivystys

Es sä mittä meil töihin tulis?

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana erikoislääkärin virka Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksessa.

Kaipaamme erikoislääkäriä vahvistamaan jo ennestään erinomaista lääkärijoukkoamme. Olemme koulutusmyönteisiä. Kollegatukea on meillä aina tarjolla ja erikoislääkärimme työnkuva on laaja-alaista päivystyspotilaiden hoitoa erinomaisesti varustetussa ja hyvin toimivassa laajassa yhteispäivystyksessä. Suurin osa erikoislääkäreistämme on akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä. Hoidamme potilaita yhteistyössä muiden erikoisalojen kanssa.

Takaamme myös potilaiden riittävyyden ja stressinsietokyvyn kehittymisen erinomaisena bonuksena. Meillä et pitkästy! Muistathan, että Aurajoen rannalla elämä on mukavaa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla.

Ensisijassa edellytämme akuuttilääketieteen erikoislääkärin tutkintoa, mutta huomioimme myös muut soveltuvat erikoisalat.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat ylilääkäri Teemu Elomaa, teemu.elomaa@tyks.fi, p. 050 464 0710 ja apulaisylilääkäri Juha Peltonen juha.peltonen@tyks.fi p. 050 324 9381.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, on paperimuotoinen hakemus mahdollista toimittaa postitse osoitteella VSSHP, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!