Erikoislääkäri, palliatiivinen yksikkö ja kotisairaala, Espoo

Ansök senast  3.6.2024 15:45

Haemme Länsi-Uudenmaan sairaalapalveluihin palliatiiviseen yksikköön ja kotisairaalaan 3 erikoislääkäriä vakituiseen työsuhteeseen.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Sairaalapalveluiden Geriatriset ja palliatiiviset palvelut yksikköön kuuluvaan palliatiivisen keskuksen toimipisteitä ovat kotisairaala, palliatiivinen poliklinikka ja infuusiopoliklinikka. Yksikköömme kuuluu myös kaksi palliatiivista vuodeosastoa Villa Glims ja Villa Bell. Yksikkömme tarjoaa palliatiivisen hoidon konsultaatiotukea koko LUVNin alueelle sekä myös erikoissairaanhoitoon Jorvin sairaalan osastoille.

Etsimme palliatiivisesta hoidosta kiinnostunutta, mahdollisesti jo erityispätevyyttä suorittavaa tai jo suorittanutta kollegaa, yksikköömme vahvistamaan toimintaamme. Osa viikkotyöstä on mahdollista tehdä etänä.

Sairaalapalveluiden palliatiivinen yksikkö ja kotisairaala on palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyden koulutuksen valtakunnallinen erityisyksikkö. Käytössämme on Espoossa LifeCare potilastietojärjestelmä sekä Pegasos potilastietojärjestelmä osassa yksiköitämme.

Palliatiivisen yksikön lääkäreiden esihenkilö on palliatiivisen keskuksen ja kotisairaalan ylilääkäri.

Tarjoamme kehittyvän, motivoituneen ja ammattitaitoisen työyhteisön, jossa pääsee itse vaikuttamaan omaan työnkuvaansa. Tiimimme kuuluu monen eri erikoisalan osaajia ja koulutusvaiheessa olevia lääkäreitä. Toimintamme on laajentuvaa ja nopeasti kehittyvää.

Yksikkömme lääkäreillä on mahdollisuus osallistua yksikön lääkäreiden yhteiseen työnohjaukseen. Sairaalapalveluiden lääkäreille on tarjolla koulutusta tiistai ja torstai iltapäivisin läsnä/etäyhteyden kautta Espoon sairaalaan sekä osallistumme alueellisesti järjestettäviin koulutuksiin. Sisäisten koulutusten lisäksi on mahdollista käyttää 10 palkallista päivää ulkoisiin koulutuksiin.

Työaika klo 8-16 välillä; työviikko 38h 15 min; 5 pv viikossa (maanantaista perjantaihin). Ei päivystystä. Työajassa on mahdollisuutta joustoon, kiinteä työaika on 9-14 välillä ja osittainen etätyö on yksikössämme mahdollista kaikissa toimintaan liittyvissä sijoituksissa.

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon sairaala Karvasmäentie 6, 02740, Espoo

Kelpoisuusvaatimus: erikoislääkärin tutkinto toimintaan soveltuvalla erikoisalalla sekä työkokemusta ikääntyneiden sekä palliatiivisten potilaiden hoidossa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä. Lisäksi edellytetään rikosrekisteriotetta ikääntyneiden parissa toimimista varten sekä sujuvaa suomenkielen kirjallista ja suullista taitoa. Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Kontaktuppgifter

Tehtävästä lisätietoja antaa ylilääkäri Hanna-Riikka Lehto hanna-riikka.lehto@luvn.fi, puh. 040 542 0916

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Läs om arbetsgivare