Erikoislääkäri, psykiatria

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme psykiatrian erikoislääkäriä vakituiseen virkaan Varkauden kaupungin uudistuvalle psykiatrian osastolle. Virka on haettavana 28.2.2021 klo 15.00 mennessä

Meille Varkauden kaupunkiin avataan alkukeväästä 2021 upouusi terveyskampus, joka kokoaa kaikki kaupungin psykososiaaliset palvelut saman katon alle muiden sosiaali- ja terveyspalveluiden kanssa. Tämän kampuksen uudenkarheissa tiloissa myös sinä tulisit viettämään työpäiväsi.

Psykiatrian erikoislääkärinä pääset työskentelemään uudistuvalla psykiatrian osastolla ja ottamaan vetovastuun sen johtamisesta ja kehittämisestä. Tarjolla on siis ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan kehittämään ja luomaan osastolle uusia toimintamalleja alusta asti yhdessä kollegoiden kanssa.

Rooli on vastuullinen, mutta yksin et tule jäämään, sillä tukenasi työssä tulee olemaan kaksi kokenutta ja asiantuntevaa psykiatrian erikoislääkäriä. Teemme paljon yhteistyötä myös muiden erikoisalojen kanssa, joten konsultointiapua on aina helposti saatavilla.

Palkkaus ja edut:
- Räätälöimme työnkuvasi sinulle mielekkääksi - olemme valmiita neuvottelemaan kanssasi palkkauksesta ja siitä, miten työnkuva juuri sinun elämäntilanteeseesi sopii
- Arkipäivisin järjestämme kuljetuksen Kuopiosta Varkauteen
- Ei päivystysvelvoitetta
- Täysin uudet toimitilat järven rannalla

Edellytämme:
Viran kelpoisuusehtona on psykiatrian erikoislääkärin tutkinto. Huomioimme kuitenkin myös alalle erikoistuvat lääkärit, jotka pystyvät suorittamaan
erikoistumispalvelunsa loppuun tässä tehtävässä työskennellessään.

Arvostamme:
- Kokemusta osastotyöstä
- Kehityshenkisyyttä
- Potilaslähtöistä asennetta

Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Virkaa haetaan ensisijaisesti tämän ilmoituksen sähköisellä hakulomakkeella, johon on mahdollista liittää ansioluettelo sekä opinto- ja työtodistukset. Mahdolliset kirjalliset hakemukset osoitetaan sosiaali- ja terveysjohtajalle ja toimitetaan osoitteeseen Varkauden sosiaali- ja terveyskeskus, Ahlströminkatu 6, PL 208, 78201 Varkaus. Kuoreen merkintä: Psykiatrin virka.

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:
Ylilääkäri Nina-Maria Ahonen puh. 040 542 9832 ja Ylilääkäri Jyrki Kyynäräinen puh. 044 444 2669
Psykososiaalisten palveluiden palvelualuepäällikkö Riitta Mentula puh. 040 580 5210
Apulaisosastonhoitaja Päivi Hämäläinen puh. 040 480 1315
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Savontie 55, 78300 Varkaus

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!

Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats