test

Erikoislääkäri radiologia

Ansök senast  10.5.2024 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kahta (2) radiologian erikoislääkäriä kuvantamisen yksikköön toistaiseksi voimassa oleviin virkasuhteisiin 1.6.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haluaisitko työskennellä hieman pienemmässä sairaalassa, jossa tunnet työtoverisi?

Eloisan kuvantaminen on pieni, mutta monipuolinen toimija. Kuvantamisyksiköitä on Mikkelin ja Savonlinnan keskussairaaloissa, ja lisäksi neljässä pienemmässä yksikössä mm. Pieksämäellä. Voit toiveidesi mukaan työskennellä yhdessä tai useammassa Eloisan kuvantamisen toimipaikoista. Toimipaikkojen väliseen liikkumiseen on luotu hyvät kannustimet.

Halutessasi voit tehdä työtä osa-aikaisena. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja meillä on myös kokeneelle erikoislääkärille kiinnostava palkkamalli. Meillä on kaikki keskeiset modaliteetit edustettuna, ja kaikkea ei tarvitse osata ja voit halutessasi myös kohdentaa osaamistasi mielenkiintosi mukaan. Isojen sairaaloiden päivystämisen tapa ei ole meille asti levinnyt. Olemme tehneet päivystystyötä keventäviä ratkaisuja mahdollistamalla mm. päivystysaikaisen työn tekemistä osin kotoa käsin ja ostamalla yöaikaisia etälausuntoja.

Tehtävänkuvasta voidaan myös neuvotella hakijan osaamisen ja oman kiinnostuksen mukaan.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen ja lääkäreillä on mahdollisuus osallistua sekä kansallisiin että kansainvälisiin koulutuksiin. Säännöllinen meeting -toiminta mahdollistaa kouluttautumisen myös talon sisällä.

Liity viiden tähden huipputiimiimme (NLY:n + Lääkäriliiton myöntämä Viiden tähden koulutuspaikkatunnustus) !

Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Arvostamme henkilökuntaamme ja tarjoamme työntekijöillemme kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä radiologian erikoislääkärin tutkinto. Tehtävässä edellytetään lisäksi hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa tulosaluepäällikkö Heidi Häkkinen, puh. 0403596701, heidi.hakkinen@etelasavonha.fi. ja palvelualuejohtaja Jussi Aarnio, puh. 0443516482, jussi.aarnio@etelasavonha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare